Patty Brard kritisch over SBS 6-collega André Hazes jr

Patty Brard laat zich in haar column in de Weekend kritisch uit over haar SBS 6-collega André Hazes jr. Dat is te lezen in de kiosk. De Shownieuws-presentatrice vindt dat de Rad van Fortuin-presentator niet netjes omgaat met zijn moeder Rachel Hazes. Patty heeft een goede band met de hele familie. “Niet dat we de deur platlopen bij elkaar, maar we zijn er altijd voor elkaar als er iemand iets nodig heeft, ook al is het maar wat gezelligheid. En dat is bijzonder in de Nederlandse showbizz.”

Rachel is volgens Patty een ’topwijf’ en haar kinderen André jr en Roxeanne zongen op haar bruiloft. Nu, een aantal jaar later, heeft André jr geen contract meer met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. “Antoine en ik hebben hem aan de Amstel ook nooit meer gezien.”

Volgens Patty maakt André ‘korte metten’ met iedereen die nog graag met Rachel en Roxeanne omgaat. Tot nu toe zweeg Patty altijd over de kwestie, maar deze week was voor haar de maat vol. “Misschien komt het wel door de vergelijkbare situatie waarin ik met mijn eigen dochter verkeer, dat alles wat Dré roept in de pers aangaande zijn moeder en zusje zo verschrikkelijk hard binnenkomt bij mij.”

Ze hoorde hem deze week op zijn albumpresentatie zeggen ‘dat hij in de rare situatie verkeert dat hij geen ouder heeft op zo’n bijzonder moment’. Toen brak Patty. “Waarom? Zeg niet dat je geen ouder hebt, want die heb je wel, of je dat nou wilt of niet.”

Het is een onnodige en ongepaste opmerking in tijden dat Rachel het zo moeilijk heeft, vindt Patty. “Kwets haar niet onnodig, je weet hoe ze zich momenteel voelt en hoe ze al onnodig gekwetst is.”

Als André jr een groot artiest wilt worden, moet hij zich eerst als een groot man gedragen, besluit Brard haar column in de Weekend.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen