‘Patricia doorgedraaid bij eerste optreden sinds rel’

Patricia Paay is maandagavond tijdens haar eerste publieke showbizzoptreden sinds het uitlekken van haar seksvideo enigszins doorgedraaid. Dat schrijft Evert Santegoeds vandaag op pagina Privé in De Telegraaf. Na zich lang verstopt te hebben, begaf Paay zich maandag weer onder de mensen bij het jubileumconcert van zanger Wesly Bronkhorst in het Amsterdamse Concertgebouw. Haar aankomst veroorzaakte volgens Privé wat commotie en onder de fotografen ontstond wat tumult.

Volgens Santegoeds vonden omstanders Paay er ‘verpletterend’ goed uitzien. “Maar toch moet zij in de loop van de avond wel iets hebben meegekregen van de hilariteit en de Amsterdamse humor om haar heen.”

Hij vervolgt: “De aandacht (…) werd haar langzaam te veel. En in hetzelfde tempo begon Paay wat door te draaien, naarmate de avond vorderde.

De tv-diva werd als eregast van de avond verwelkomd, maar verschool zich later achter programmaboekjes en de rug van haar vriend, aldus Santegoeds.

Volgens de showkenner wilde Paay verder niet praten. “Paay, doorgaans niet om een woordje verlegen, weigerde te vertellen waarom zij juist deze avond uit haar zelfverkozen isolement was gekropen.

Het Telegraaf-artikel ‘Patricia Paay kruipt uit haar schulp’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen