Onno Hoes staat omroep PowNed weer te woord

VVD-prominent Onno Hoes staat omroep PowNed weer te woord. Hij heeft vrijdag vragen beantwoord van verslaggeefster Charlotte Pieters. Dat is te zien in een item van het PowNews. Hoes en PowNed hebben een zeer turbulent verleden, omdat de omroep beelden uitzond van een stiekem gefilmde date tussen de toenmalig burgemeester van Maastricht en een jonge toyboy. PowNed wilde met de beelden aantonen dat Hoes onzedelijk gedrag vertoont, maar de rechtbank wees de omroep terecht.

Nu Pieters op zoek was naar VVD-prominenten om hun licht te laten schijnen over de huidige formatieperikelen, koos Hoes er niet voor om ongemakkelijk weg te lopen met alle gevolgen van dien, maar Pieters gewoon te woord te staan.

Zo gaf hij aan dat de huidige formatie inderdaad lastig is. “Het wordt heel spannend. Het gaat nu even tussen ChristenUnie en D66. De SP is afgehaakt. Ik denk ook niet dat ze terug gaan komen. Anders wordt het misschien een minderheidskabinet of nieuwe verkiezingen. We gaan het zien.

PowNed-baas Dominique Weesie vindt het sportief van Hoes. “En ondertussen ook weer gewoon PowNed te woord staan. Kuddo’s voor Onno Hoes.

Foto: PowNed

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen