OG3NE reageert bitchy op AD-interview BLØF

De dames van OG3NE hebben hun elfde plek op het Eurovisie Songfestival nog niet helemaal verwerkt. Ze komen erg bitchy uit de hoek in reactie op uitspraken van BLØF-zanger Paskal Jakobsen in het AD. Dat is te lezen op Twitter. Diverse artiesten, waaronder Jakobsen en bijvoorbeeld Alain Clark, schreven een Songfestival-liedje voor OG3NE, maar de dames kozen uiteindelijk voor een liedje van hun vader. Het ligt er dan wel erg dik bovenop dat anderen geen kans hadden, stelt Jakobsen.

Volgens OG3NE heeft het echter helemaal niets met het voortrekken van familie te maken, maar alles met het liedje van Jakobsen. “Je bedoelt de poging die unaniem niet door de eerste ronde van de selectiecommissie kwam? Helaas blijft ’t allemaal maar Bløf #auw“, reageren de zangeressen.

Het is de eerste keer dat de dames zich gemeen uitlaten in de media. Hun volgers reageren dan ook een beetje verbaasd. “Wat een onaardig, zuur antwoord :-( Kan toch dat hij z’n eigen liedje mooier vond ? Even goede vrienden zou ik zeggen…“, zegt Marian.

Patrick: “Helemaal met je eens Marian, heb niks met hun muziek (behalve harder dan ik hebben kan) maar wat een niveau…..

Anna vindt het een ‘schandalige reactie’ en Selma zegt: “Meiden, wat laten jullie je kennen. Beledigd?

Hun volgers vinden het beter als beide partijen de lieve vrede bewaren. Wellicht kunnen OG3NE en BLØF zich wat meer concentreren op hun overeenkomsten. Zo lijken ze zich allebei te hebben verslikt in het alfabet.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen