Nog geen plot voor bioscoopfilm RTL 4-serie Divorce

Foto: VARADe RTL 4-serie Divorce gaat voorlopig nog niet de bioscopen in. Er is nog geen geniaal plan voor een bioscoopversie. Dat heeft acteur Jeroen Spitzenberger gezegd in ’t Wordt Nu Laat op Radio 2. Presentatrice Evelien de Bruijn vroeg hem onder andere of we een Divorce-film kunnen verwachten. “De animo is er nog steeds. Er moet een heel erg briljant verhaal komen. Je moet niet de mensen die zoveel plezier hebben beleefd aan Divorce trakteren op een extra lange televisie-uitzending.”

Een soort extra lange Divorce-aflevering is niets voor de bioscoop, aldus Spitzenberger. “Dan hadden we gewoon door moeten gaan met de serie. Er is in gezamenlijk overleg besloten dat dit wel ongeveer was uitverteld.”

Hij vervolgt: “Als je een bioscoopfilm wil maken moet je met een heel nieuw fris idee komen dat zich leent voor anderhalf of twee uur. Dat is er helaas nog niet.”

Wie het zou kunnen schrijven? “Haye van der Heijden en Jacqueline Epskamp hebben een geweldige klus gedaan met de scripts van Divorce, dus wellicht zij, maar het gaat om de kwaliteit van het idee.

Divorce was in maart 2016 voor het laatst te zien op RTL 4. De grote finale was met ruim 2,4 miljoen kijkers de meest bekeken aflevering ooit.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen