Ninja Warrior vult zomerse zaterdagavonden Veronica

Na de Nederlandse versie van Ninja Warrior blijft SBS ook de Amerikaanse versie van de spektakelshow uitzenden. Die komt niet op de buis bij SBS 6, maar bij Veronica. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Ninja Warrior was eerder dit jaar te zien bij SBS 6, nadat een felle strijd om de uitzendrechten was gevoerd met RTL 4. Het programma van Dennis van der Geest en Kim-Lian van der Meij was met nog geen 10 procent marktaandeel echter niet het succes waar op gehoopt werd.

Een vervolg op de Nederlandse editie ligt niet in de lijn der verwachting, maar SBS blijft wel de Amerikaanse editie uitzenden. Elke zaterdag, vanaf 1 juli, zijn twee nieuwe afleveringen van de ‘internationale sensatie’ te zien bij Veronica.

De Amerikaanse Ninja Warrior heet American Ninja Warrior. “Wie wordt de nieuwe American Ninja Warrior en gaat naar huis met maar liefst 500.000 dollar?“, aldus de zender.

American Ninja Warrior zal gedurende de vooravond te zien zijn. Op prime time volgen er dan actiefilms, zoals Lethal Weapon, Double Impact, Tango & Cash en Cobra.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen