Nieuwe Tijden verhuist van RTL 4 naar RTL 5

De soapserie Nieuwe Tijden verhuist van RTL 4 naar RTL 5. De serie zal de hele zomer elke werkdag om 18.00 uur te zien zijn bij het tv-station. Dat heeft RTL laten weten. Het eerste seizoen van Nieuwe Tijden was vorig jaar te zien als de zomerse vervanger van Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4 en trok bijna een half miljoen kijkers. Na 40 afleveringen keerde GTST terug en verhuisde de serie naar Videoland, waar in februari het tweede seizoen begon. Beide seizoenen komen nu op tv bij RTL 5.

RTL 5 begint op maandag 10 juli met het eerste seizoen van Nieuwe Tijden. De zender brengt zowel de 40 afleveringen die op RTL 4 te zien waren als de 35 afleveringen die aansluitend op Videoland werden uitgezonden. Daarna, op maandag 23 oktober, begint direct het tweede seizoen.

In Nieuwe Tijden, van de makers van GTST, volgen we de belevenissen van onder meer Amy (Holly Mae Brood), Sil (Soy Kroon), Bobby (Tim Douwsma) en Lucas (Ferry Doedens), die samenwonen in een studentenhuis in het bruisende Utrecht.

Met zoveel verschillende karakters onder één dak lijken onderlinge irritaties, maar ook opbloeiende liefdes, onvermijdelijk“, aldus RTL.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen