‘Nieuwe L’HOMO-cover overtreft tongende Jan en Tim’

De L’HOMO-cover van dit jaar gaat de veelbesproken cover van vorig jaar met daarop BNN-sterren Jan Versteegh en Tim Hofman overtreffen. Dat zegt Iebele van der Meulen, hoofdredacteur van het homoblad van LINDA, tegen Linda Nieuws. De nieuwe L’HOMO ligt al vanaf 9 mei in de winkels, maar wie er op de cover staat is op dit moment nog niet bekend. “Dát blijft nog even geheim. Ik kan wel vertellen dat we het dit jaar anders hebben aangepakt“, zo laat de bladenmaker weten.

Van der Meulen vervolgt: “De vorige cover met een tongende Jan Versteegh en Tim Hofman was, zelfs internationaal, zo veelbesproken, kom daar maar eens overheen. Maar volgens mij is dat gelukt. Dat zie je overigens pas op 9 mei, als de nieuwe L’HOMO. in de winkel ligt.

De nieuwe L’HOMO brengt onder meer een reportage over het soort relatie waar Van der Meulen zelf in zit: een relatie met niet één, maar twee mannen. “Ik was zo’n acht jaar samen met de ene toen de andere erbij kwam. Dat is alweer zes jaar geleden.

Ja, ik had wel het gevoel dat we weer met z’n drieën uit de kast moesten komen naar onze familie. Gelukkig was het totaal geen ding. Een jaar later gingen we al met alle ouders op vakantie. Ik ben dan ook erg trots op de reportage in de nieuwe L’HOMO. over mannen die met z’n drieën zijn. Zo herkenbaar. Vooral alle vragen die ze krijgen over wie dan waar in bed slaapt.

Foto: LINDA, L’HOMO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen