Net5 minst bekeken zender tijdens Peking Express

Het gaat niet goed met Peking Express, hét paradepaardje van Net5. Maandagavond was Net5 zelfs de minst bekeken top-tienzender van het land tijdens het avontuurlijke tv-programma. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Peking Express trapte begin april af met 376.000 kijkers (6 procent), leek daarna te stabiliseren op ruim 300.000 kijkers, maar vorige week keken er ineens nog maar 212.000 mensen (3 procent). Dat aantal is nu nog iets verder gedaald.

De zevende aflevering van Peking Express, waarin Victor Reinier zijn opwachting maakte als mystery guest, kwam maandagavond niet verder dan 157.000 kijkers en 2,5 procent marktaandeel. Een flinke domper voor Net5.

Tijdens Peking Express wist geen enkele andere top-tienzender minder kijkers te bekoren. Zelfs de filmherhaling op RTL 8 was meer in trek: Safe Haven trok 178.000 kijkers (3 procent).

Na het door Rik van de Westelaken gepresenteerde Peking Express, wordt zijn andere programma Rik Over De Grens uitgezonden. Dat programma is ook geen succes. Dit keer keken er 139.000 kijkers (3 procent).

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen