Mindf*ck-ster Victor Mids niet echt bezig met kijkcijfers

Victor Mids is niet echt bezig met de kijkcijfers van zijn tv-programma Mindf*ck. Dat vertelt de tv-illusionist in een interview met weekblad Privé. Sinds Mindf*ck is verhuisd van NPO 3 naar NPO 1, is het programma een waar kijkcijferkanon. Er kijken momenteel elke zaterdag meer dan 2 miljoen mensen naar de goochelaar. “Ik ben enorm trots op het succes en dat we dat mooie tijdslot hebben gekregen, maar tegelijkertijd zijn we er niet heel erg mee bezig. We willen gewoon een mooi seizoen maken.

Mids vindt het geweldig dat Mindf*ck nu alweer aan zijn derde seizoen bezig is. “Na mijn studie gaf ik mezelf een jaar de tijd om het programma te verkopen. We zijn heel doelgericht met een pilot naar Avrotros gegaan.

Ze besloten om in de eerste editie niet direct al hun trucs prijs te geven. “In het eerste seizoen hebben we maar weinig laten zien van wat we aanvankelijk in ons hoofd hadden. Seizoen twee was meer een invuloefening, dat was totaal niet lastig, en inmiddels loopt het derde seizoen in Nederland.

Verder maakte hij ook nog een editie in Duitsland, die met zo’n 1,5 miljoen kijkers minder mensen wist te boeien dan hier. Of daar een vervolg op komt? “Of er een tweede seizoen komt, mag ik nog niet zeggen, maar de zender is totaal niet ontevreden, dus wie weet“, besluit hij in het showblad (via Blendle).

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen