Media mogen naam Pernille La Lau’s man niet weten

Pernille La Lau wil dat de naam van haar man niet in de media komt. Ze zwijgt er over uit veiligheidsoverwegingen. Dat vertelt de Koffietijd-presentatrice in TROS Kompas. De vriend van La Lau zit bij de Special Task Force. “Ik kan niet te veel over zijn werk vertellen. Het is een baan die en verantwoordelijkheid met zich meebrengt waar hij niet mee te koop kan lopen. Dan is het toch wel grappig dat hij mij vijf jaar geleden heeft gekozen en ik hem! Want ik ben een publiek figuur en hij niet.

Toch hebben ze veel raakvlakken, legt de tv-ster uit. “Op een bepaald moment moeten we allebei ‘bam’ een presentatie neerzetten, opeens in actie komen. Daar herkennen we elkaar in.

De man van La Lau is een groot mysterie. “Ik kan zijn naam niet geven, sorry. Soms vind ik dat zelf ook vervelend, hoor. Ik zou het leuk vinden als hij eens mee kan gaan naar een première of zo. Hij vindt dat ook jammer, dus laten we hopen dat het in de toekomst verandert. Maar ik respecteer hem en zijn werk heel erg.

Hij kan opeens worden uitgezonden naar een land waar hij dan dagenlang met iets bezig is. En het is ook wel leuk, zo. Het houdt het spannend en je waardeert enorm de momenten die je samen hebt.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen