‘Mattie Valk laat Wietze de Jager vallen en blijft bij Q’

Mattie Valk heeft stiekem een contract voor zichzelf uitonderhandeld bij Qmusic. Hij gaat de ochtendshow voortaan alleen maken, dus zonder Wietze de Jager, en krijgt 600.000 euro per jaar en een Tesla. Dat meldt De Telegraaf zojuist. Valk heeft de samenwerking met De Jager in een appje naar hem opgezegd en helemaal in zijn eentje gekozen voor het grote geld van Qmusic, schrijft de krant. “Die zender blijft hij trouw, maar zijn maatje laat hij na zeven jaar vallen als een baksteen!

Medewerkers van hun radioshow zijn verbijsterd, schrijft de krant. En dat geldt volgens het dagblad in nog hogere mate voor De Jager, omdat hij in de veronderstelling zou zijn geweest dat ze sámen onderhandelden met Talpa Radio over een overstap naar Sky Radio.

Een ingewijde vertelt aan Privé: “Wietze is verbijsterd. In een lange, emotionele mail heeft hij zijn teleurstelling over de gang van zaken met Mattie gedeeld en verteld wat hij ervan vindt. Het erge is: op zeker moment kwam hij erachter dat Mattie voor zichzelf gekozen had en alléén met Q onderhandelde. Toen kwam Mattie daar nog op terug en zetten zij samen het plan door om naar Sky Radio te gaan, wat nu alleen maar Mattie’s onderhandelingspositie verstevigd heeft.

Valks besluit om tóch bij elkaar te blijven, zou hij een week voor de Geboeid-actie hebben genomen. “Wietze kon Mattie vergeven omdat het uiteindelijk toch allemaal goed zou komen.

Nu komt De Jager (op de foto in het blauw) alsnog bedrogen uit: hij staat nu met lege handen, aldus de krant.

Update 18.41 uur – Mattie Valk inderdaad verder zonder Wietze de Jager

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen