Law & Order: Special Victims Unit verhuist naar SBS 6

De misdaadserie Law & Order: Special Victims Unit verhuist binnen de SBS-groep. De nieuwe serie afleveringen zal niet op Net5 maar op vlaggenschip SBS 6 te zien zijn. Dat heeft de tv-zender laten weten. Law & Order: Special Victims Unit is al vele jaren een vaste waarde op Net5 met bovengemiddeld hoge kijkcijfers en daarom mag de serie het nu op SBS 6 proberen. Vanaf dinsdag 4 juli kan de kijker daar op dinsdagavonden terecht voor alweer het zeventiende seizoen van de successerie.

De dinsdagavond van SBS 6 is dé serie-avond van de zender. Momenteel zijn op deze avond NCIS en Lethal Weapon te zien. Die series scoren tegen de 10 procent marktaandeel, een hogere score dan meerdere eigen prime-time-producties halen.

Straks komt Law & Order: Special Victims Unit dus op deze uitzendavond terecht. De serie zal om 21.30 uur te zien zijn, direct na NCIS: New Orleans.

In de Verenigde Staten werd eerder deze maand een negentiende seizoen van Law & Order: Special Victims Unit besteld. Het is sinds het stoppen van de originele Law & Order in 2010 de langstlopende niet-animatieserie op prime time in de Verenigde Staten.

De eindeloze stroom herhalingen van Law & Order: Special Victims Unit blijft wel gewoon te zien op Net5.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen