Jörgen Raymann: ‘Ik ga niet vreemd ondanks tv-werk’

Foto: KROJörgen Raymann moet er niet aan denken om vreemd te gaan, ondanks dat hij in de tv-wereld werkt en daarom een interessante prooi is voor bepaalde dames. Dat vertelt de NPO-presentator in een interview met de Vriendin. Na Humberto Tans vermeende affaire met Dionne Stax klonk her en der weer het vooroordeel dat echt álle Surinaamse mannen vreemdgaan, maar Raymann houdt de deur gesloten. “Ik zal mijn vrouw nooit kwetsen, omdat ik zelf niet gekwetst wil worden.

Weekblad Vriendin legt aan Raymann voor dat hij best vaak zal worden aangesproken door dames. “Er zullen toch wel roofkipjes op de loer hebben gelegen, Jörgen. Je werkt in de media, dat is hot en stoer.

Raymann ziet het anders: “Roofkipjes! Nou, daar heb ik wel een advies voor: pas op voor moederkip, want zij kent heel veel kipgerechten en je wilt echt niet bij haar in de pan terechtkomen!

Vreemdgaan is een symptoom van een midlifecrisis, denkt Raymann. “Veel mannen denken dat als ze aandacht krijgen van een jong kippetje, ze wel hot zullen zijn. Tot ze ermee worden geconfronteerd dat dat helemaal niet zo is. Bovendien snap ik het niet: dan heb je je leven met je vrouw opgebouwd, en zou je met zo’n jongere vrouw opnieuw moeten beginnen?

Ik moet er niet aan denken, krijg er nu al de kriebels van. Daarnaast weet ik dat wat thuis op me wacht, beter is. Ik krijg vertrouwen en wil dat vertrouwen niet beschamen. Roofkipjes, kom op zeg!

Foto: NOS

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen