‘Johan Derksen wil meer geld van RTL 7’

Het zou zomaar kunnen dat Johan Derksen vaag is over zijn toekomst bij Voetbal Inside, omdat hij zijn salaris bij RTL 7 wil opkrikken. Dat denkt de Party, een van ’s lands bekendste showbladen. Derksens contract bij RTL 7 loopt nog één jaar en hoewel hij beweert dat het daarna voorbij is, laat hij de deur nog op een kier. Wellicht is hij van plan om op deze manier een hogere gage te bedingen voor zijn tv-werk, aldus Party. “RTL wil op haar beurt misschien wel diep in de buidel tasten.

Wilfred Genee en René van der Gijp hebben al gezegd dat Voetbal Inside zónder Derksen ophoudt te bestaan, dus er is RTL veel aan gelegen om Derksen aan boord te houden. “De zender waardeert Johans unieke stijl van presenteren enorm.

Volgens Party ziet RTL Derksen als een groot talent. “Niet voor niets zenden ze zelfs met regelmaat herhalingen van zijn oude interviews met bijvoorbeeld Clarence Seedorf en Johan Cruijff uit.

Party had een vraaggesprek met Derksen gepland, omdat het blad met hem wilde terugblikken op zestien jaar VI én zijn toekomst bij het programma, maar zegde toch af.

Derksen wil namelijk nog niets zeggen over zijn toekomst bij de show. “Ik heb daar nog geen beslissing over genomen. En dan wil ik het eerst met Gijp, Genee en RTL bespreken.

Vorig jaar bevestigde Derksen in 5 Jaar Later dat hij 500.000 euro per jaar verdient bij RTL 7.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen