Jensen wil terugkeer talkshow aankaarten bij RTL

Geplaatst op Thu 18 May 2017 om 12:12

Robert Jensen ziet een terugkeer van zijn talkshow wel zitten. Dat vertelt de presentator, bij het grote publiek nog altijd bekend van zijn gelijknamige talkshow Jensen, in een interview met De Telegraaf. Na zijn tv-reeks over de Amerikaanse verkiezingen, begint Jensen vanavond met Jensen USA, een mix van verhalen over het VS van ná Donald Trump en interviews met celebrities. Er komen zes afleveringen op de buis. “Voorlopig is dat genoeg, ik ben benieuwd hoe dit aanslaat.

Of we hierna de comeback van Jensen kunnen verwachten? “Nou, het begint wel weer te kriebelen nu. Ik zou het niet weer dagelijks willen, maar ik denk dat de tijd rijp is om dit aan te kaarten bij RTL.

Eerst blijft hij dus even in Amerikaanse sferen met Jensen USA. “Het is een op Amerikaanse leest geschoeid tv-magazine, met interviews, reportages, opmerkelijke verhalen en actualiteit als dat nodig is.

Het programma trapt af met een interview met Charlie Sheen. “Hij had op YouTube een overzicht bekeken van alle internationale sterren die ooit te gast waren in mijn talkshow en Sheen zei ’daar wil bij horen’“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: RTL
17 Reacties op “Jensen wil terugkeer talkshow aankaarten bij RTL”


 1. Wauter

  Wanneer ga je weer radio maken Jensen?

 2. Groenig

  JA! Met Jan Paparazzi en de rode bank. En dan met spraakmakende/interessante gasten. Laat al die reality-gekkies thuis.

 3. Andre

  Het moet dan wel live.

 4. mix

  Ja meteen doen. Wel live en maar een keer in de week en niet elke dag.
  Zou mooi zijn als hij ook terug op de radio komt. Dagelijks met Jan Paparazzi en de rest van zijn oude team.

 5. Wolter

  Ik ga kijken!

 6. tiny

  Kijk er naar uit …

 7. F'iscadel

  Ik hoop dat Jensen wel zijn verstand goed heeft gebruikt en gewoon op een goede en neutrale manier bericht over president Trump. Zo’n goede president en hij krijgt alleen maar haat over zich heen en dat heeft hij niet verdiend!

 8. anonymous

  Jensen heeft wel een eng hoofd gekregen
  Zie liever zijn broer Frank.

 9. Den Draaiert Joost

  *zucht* has been

 10. B

  Leuk!

 11. Foutje Bedankt

  @Den Draaiert Joost,
  Nee, nee, dat bent u!

 12. Stefan

  De zoveelste Flop voor rtl5.

 13. Ep Oorklep

  @F’iscadel, Trump “zo’n goede president” ? Dat er soms iets té eenzijdig of negatief over Trump bericht wordt, oké, maar Trump heeft in z’n eerste 100+ dagen als president toch wel bewezen dat hij by far de slechtste of minst populaire president is sinds de allereerste President Of The United States.

  Over Jensen USA van gisteravond: ik vond het programma wel leuk. Het leek een beetje op die serie programma’s die Max Westerman maakte (nadat hij gestopt was met het jarenlang presenteren van het RTL Weer) maar dan met een Jensen-sausje: veel humor en relaxtheid en vooral zichzelf zijn.

 14. Flits Bom

  Is hij al vrijgelaten ui de pompekliniek dan?

 15. Wolf Routers

  Ik Luister nog regelmatig oude uitzendingen van Jensen in de Ochtend en Jensen in de Middag. Ge-wel-dig.

 16. Rotjeknorman

  Kom maar terug op tv Jensen met een wekelijks iets ofzo.
  Ik vergeet nooit je superleuke shows (Nel Veerkamp etc).
  Je hebt de goeie humor.
  Wel goeie zender uitzoeken eerst, en op een goeie tijd.

 17. Flits Bom

  En kap eens met vreten man.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.