Inge de Bruijn wil graag presentatrice worden

Inge de Bruijn, die donderdag te zien is als kandidaat in de RTL 5-show Adam Zkt Eva, ziet een carrière als presentatrice wel zitten. Dat vertelt de zwemkampioene in een interview met Veronica Magazine. Tegenwoordig is De Bruijn vooral druk met het geven van zwemclinics en is ze inzetbaar als motivational speaker, maar ze wil ook wel weer op televisie. “Het liefst zou ik nog een keer een lifestyleprogramma presenteren, dat heb ik ooit voor Regio TV Rotterdam mogen doen en voor RTL.

Voor een lifestyleprogramma kunnen zenders De Bruijn dus direct bellen. “Of een kinderprogramma. En ik wil meer reizen. En daar bijvoorbeeld verslag van doen.

Een reisprogramma is dus ook een optie. “Ik ben van kinds af aan een reisfreak geweest, vroeger wilde ik stewardess worden. Mijn moeder moest vier kinderen in haar eentje opvoeden, die had geen geld om op vakantie te gaan. Dus ik dacht: als ik stewardess word, zie ik de hele wereld.

Tot slot laat De Bruijn nog weten dat ze het heel vervelend vindt dat ze bekend is geworden door haar zwemcarrière. “Het enige minpuntje vind ik dat je, als je successen behaalt en Olympisch Kampioen wordt, de stempel BN’er krijgt. Dat is niet de reden waarvoor ik ben gaan zwemmen. Ik heb dat nooit willen zijn!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen