Humberto Tan walgt van berichtgeving over Stax-Tan

Geplaatst op Thu 18 May 2017 om 9:20

Humberto Tan vindt de berichtgeving over de Stax-Tan-rel van met name De Telegraaf en Privé verwerpelijk. Dat laat hij blijken in de Facebook-talkshow Uitgelicht van Hogeschool Windesheim. De Telegraafs Privé zette paparazzi in om na te gaan waar Tan ‘s avonds zijn auto parkeerde. “Je kunt wel als krant politici de maat nemen, maar als je wekenlang dat soort dingen gaat doen, dan moet je je echt afvragen hoe je van huis gaat ’s ochtends als je dat gaat doen“, reageert hij.

De showmedia deden uitvoerig verslag van zijn vermeende romance met Dionne Stax. Onzinnig, vindt Tan. “Stel je voor dat een docent van jullie – laten we Kirsten hier als voorbeeld nemen – dat daar iets omheen speelt. Wat doet Kirsten vervolgens? Ze haalt jullie allemaal bij elkaar, ze vraagt ook om vaders en moeders te komen en wat vrienden, en dan zegt ze: ‘Ik wil iets vertellen over thuis.’ Dan zouden jullie denken: je bent niet goed bij je hoofd, Kirsten, waarom wil je dat?

Tan vervolgt: “Als je op tv bent verwacht men wél dat je erover vertelt. Dat heb ik nog nooit gedaan en ga ik ook niet doen.”

Ook ditmaal wil Tan niet inhoudelijk op de kwestie in gaan. “Het enige dat ik wel over kan zeggen is dat ik me echt afvraag wat voor zin het heeft om mijn zoontje van 9 tot 8 te volgen. Dan denk ik wel: holy cow zeg.”

“Dat heb ik nooit gedaan en dat ga ik ook nooit doen”

Humberto Tan reageert voor het eerst op de storm die hij en zijn gezin hebben doorstaan de afgelopen tijd: “Omdat je met je hoofd op tv bent, wordt er verwacht dat als er iets aan de hand is thuis, of niet aan de hand is, dat je daarover vertelt. Dat heb ik nooit gedaan en dat ga ik ook nooit doen.”

Geplaatst door Uitgelicht op woensdag 17 mei 2017

Foto: RTL
30 Reacties op “Humberto Tan walgt van berichtgeving over Stax-Tan”


 1. Mike

  Hypocriete drol. Heel slim om over zijn kinderen te beginnen. Arrogant mannetje.

 2. komkommer

  Het is hem te veel in zijn zwarte bolletje geslagen,zijn gedrag is onuitstaanbaar
  maar hoogmoed komt voor de val!! ,ik walg dus van Humberto Tan !!!

 3. Wolf

  Tan moet zijn smoel houden.

 4. mandy

  Zegt de voormalige host van Boulevard

 5. mix

  De vergelijking die Tan maakt met Kirsten maakt slaat helemaal nergens op. Het gaat er niet om dat Tan op tv is maar om zijn rol als talkshow presentator. Als je altijd alles van iedereen wil weten en er komt zoiets privé van je zelf naar buiten dank kun je je werk als talkshow host gewoon niet meer geloofwaardig vertolken. Dan moet je of open kaart spelen of stoppen. Doordat Humberto er niets over wil zeggen is de sfeer al maanden ongemakkelijk aan tafel bij RTL Late Night. Een heksenjacht zoals De Telegraaf en Privé doen is niet nodig maar je weet dat er dat soort media bestaat. Helemaal als je bekende Nederlander bent die ook nog eens 5 a 6 dagen per weeek op tv is. Wat hij nu in dit interview doet is gewoon de aandacht van de vraag afleiden. Dat volgen van zijn zoontje. Zou dat waar zijn? Dat is dan wel weer een kwalijke zaak. Je moet nooit kinderen betrekken bij dit soort dingen. Hier kan hij vast wel stappen tegen ondernemen als het zo is. Los van dit alles is wel gebleken dat Humberto een hele slechte talkshow presentator is. Het wordt hoog tijd RTL ingrijpt bij de late night show. Ik verheug mij erg op Beau van de zomer. Wat mij betreft blijft die RTL Late Night doen na de zomer.

 6. Rukker

  Hieruit mag je wel concluderen dat hij (terecht) vind dat het niemand aangaat dat hij Dione Stax op regelmatige basis aanduwt in het fietsenhok. Dit is iets tussen het en mevrouw Tan.
  Als invalkracht van RTL Boulevard (in het verleden) is dit wel behoorlijk hypocriet en lastig vol te houden.

 7. Gerdien

  Wat een fijne reacties hier toch weer! Tan heeft volledig gelijk, de berichtgeving was totaal over the top en valt op geen enkele manier te rechtvaardigen. De enige reden dat De Telegraaf en Privé hier als rioolratten zijn opgedoken is commerciëel eigenbelang. Er is geen misdaad gepleegd en het gaat hier ook niet om BN-ertjes die zelf bij elke scheet naar de roddelpers lopen om aandacht te trekken. Het gaat hier letterlijk en figuurlijk om een privé-affaire waar De Telegraaf/Privé niks mee te maken heeft.

 8. Jables

  Dit slaat echt alles. Deze man was de presentator van Boulevard en zat breed te lachen en smullen toen de heimelijke garagebeelden van Wesley Sneijder en Yolanthe daar werden uitgezonden. Daarnaast denk ik dat een vader die een affaire begint en daarmee zijn hele gezin op het spel zet wel even wat schadelijker is voor de kinderen dan een fotograafje.

 9. Ronald

  @Gerdien Wat heb je toch weinig verstand van media en showbiz.

 10. Bart Wijnen

  Ik ben verbaasd over de wil van mensen om een ander persoon, omdat hij op televisie is en daar bepaalde werkzaamheden verricht, te veroordelen om hetgeen hij in het dagelijks leven doet. En om dat te kunnen doen, praten zij het goed dat media op dubieuze wijze in het priveleven gaat wroeten van deze personen, als ware het een normaal neveneffect van de showbiz.

  Het blijft bijzonder. Hoe zouden we het zelf vinden als, met dank aan de media, mogelijke ‘misstappen’ in de openbaarheid zouden worden gebracht?

 11. Gerdien

  @Ronald: wat heb jij toch een merkwaardig beeld van media en showbizz. Alsof je zodra je op tv verschijnt elk recht op een normaal privéleven kwijt raakt.

 12. David

  Nu is hij zelf een keer aan de beurt. Jarenlang zit hij te kwijlen van dit soort nieuws bij Boulevard… Eigen schuld Tan!

 13. Gerdien

  @jablkes: onzin. Tan presenteerde die uitzending niet eens.

 14. komkommer

  @Gerdien ..ik respecteer jou mening dus doe dat ook met de reacties van anderen ,hou anders gewoon je bek!

 15. Ronald

  @Gerdien Ik zeg niet dat ik achter de manier van roddelpers sta maar als bekende Nederlander weet je dat deze bestaat. Dan weet je dus ook dat je onder een vergrootglas ligt. Het is privé wat Humberto in zijn persoonlijk leven doet maar je moet niet zeuren als dat naar buiten komt want dat weet je als je er voor kiest om iets te doen in de bekende sector. Bekende Nederlanders zoeken ook heel vaak de pers op als ze iets willen verkopen of ergens aandacht voor willen. Dan moet je (hoe vervelend ook) niet gaan zeuren als er negatieve berichten over je verschijnen. Het beste is dan eigenlijk om gewoon wel te reageren en je verhaal te doen i.p.v. te zwijgen. Die roddelpers schrijft er toch wel over. Dan kunnen ze het beste maar het goede verhaal opschrijven i.p.v. dat ze zeg dingen verzinnen. Dat dat laatste niet al lang geleden een halt is toe geroepen snap ik zelf niet en dat mensen dat graag lezen al even min. Ik lees zelf graag dingen die wel waar zijn. Echter bestaat het nou eenmaal. In het geval van Humberto kan ik me vinden in dat gene wat mix hierboven zegt.

 16. Ronald

  @Gerdien Overigens sorry voor mijn eerdere kort door de bocht reactie. Bedoelde het niet slecht maar wat meer uitleg was wel op zijn plaats geweest.

 17. Jables

  @Gerdien Jawel hoor.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/04/bah_bah___ranzig_uitschot.html

 18. Gerdien

  @ Ronald. OK! Ik vind dat er een verschil is tussen mensen die gewoon hun werk doen en daarmee in de openbaarheid komen (Tan, Sax) of BN-ers die zelf voortdurend de media opzoeken met hun privéleven (Paay). Daar denken wij dan verschillend over.

 19. Bep

  Tan is slachtoffer????Tan je hebt er zelf voor gezorgd dat je vrouw en kinderen hier last van hebben, helemaal zelf Tan!

 20. Jubbetje

  Het zou zo maar een uitspraak van een politicus kunnen zijn.
  Die geven ook nooit een echt antwoord en draaien altijd om de brij heen.

 21. Gerdien

  @jables: Het was inderdaad Tan, ik dacht dat Daphne Bunskoek er toen zat. Overigens is er wel verschil tussen dit filmpje van Wesley en Yolante – zoals Tan in de uitzending zegt: allebei vrijgezel, dat is doorgespeeld aan Boulevard of de enorme operatie van Telegraaf/Privé waarbij dagen/nachten/weken/maandenlang mensen worden bespioneerd, hun huizen in de gaten worden gehouden, mensen uit hun omgeving worden benaderd en blijkbaar zelfs minderjarige kinderen worden gevolgd. Daarmee gaat Telegraaf/Privé toch echt een grens over.

 22. Kees D

  Kom op, Bep, zo’n ‘jounalist’ heeft toch ook zijn eigen verantwoordelijkheid: je gaat een 9-jarig ventje toch niet stalken vanwege het seksleven van zijn ouders?!

 23. Dooitje

  Je kan ook zeggen dat Tan dit zijn gezin liet aandoen .Hij wist als geen ander dat dit de praktijken zijn van paparazzi . Hij maakte er zelf immers deel vanuit . Een statement en zijn kind kon weer gewoon over straat .Geld en ijdelheid hebben deze man blijkbaar verblind .

 24. De buurman van Tan

  Was weer een wilde nacht in het flatje aan de Zuidas. Dionne in de touwen, handboeien, zweep erover. En krijsen als een varken. De flat staat nog te trillen. Ik ga wat slaap inhalen.

 25. Humberto

  En we hebben ook weer kunnen danssuuhh en lachuuuhh

 26. Arnoud Tempelman

  Volgens mij is Romy Monteiro het volgende Tansmädchen.

 27. Vincent

  wat een gore hufter

 28. Anonymous

  Ik weet niet wat erger is… die ratten van de roddelpers of het soort ongedierte dat geeft en geniet om dit soort achterlijk nieuws.

 29. Baasje

  Op de zuidas weten ze wel beter dionneke is niet te stoppen soooo die meid kan er wat van. De hele flat kan mee genieten.

 30. PeDante lul

  Nou ik ga binnenkort weer lekke danseuuu hoor met allemaal blanke chikies, lekke danseu

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.