Humberto Tan walgt van berichtgeving over Stax-Tan

Humberto Tan vindt de berichtgeving over de Stax-Tan-rel van met name De Telegraaf en Privé verwerpelijk. Dat laat hij blijken in de Facebook-talkshow Uitgelicht van Hogeschool Windesheim. De Telegraafs Privé zette paparazzi in om na te gaan waar Tan ’s avonds zijn auto parkeerde. “Je kunt wel als krant politici de maat nemen, maar als je wekenlang dat soort dingen gaat doen, dan moet je je echt afvragen hoe je van huis gaat ’s ochtends als je dat gaat doen“, reageert hij.

De showmedia deden uitvoerig verslag van zijn vermeende romance met Dionne Stax. Onzinnig, vindt Tan. “Stel je voor dat een docent van jullie – laten we Kirsten hier als voorbeeld nemen – dat daar iets omheen speelt. Wat doet Kirsten vervolgens? Ze haalt jullie allemaal bij elkaar, ze vraagt ook om vaders en moeders te komen en wat vrienden, en dan zegt ze: ‘Ik wil iets vertellen over thuis.’ Dan zouden jullie denken: je bent niet goed bij je hoofd, Kirsten, waarom wil je dat?

Tan vervolgt: “Als je op tv bent verwacht men wél dat je erover vertelt. Dat heb ik nog nooit gedaan en ga ik ook niet doen.”

Ook ditmaal wil Tan niet inhoudelijk op de kwestie in gaan. “Het enige dat ik wel over kan zeggen is dat ik me echt afvraag wat voor zin het heeft om mijn zoontje van 9 tot 8 te volgen. Dan denk ik wel: holy cow zeg.”

“Dat heb ik nooit gedaan en dat ga ik ook nooit doen”

Humberto Tan reageert voor het eerst op de storm die hij en zijn gezin hebben doorstaan de afgelopen tijd: “Omdat je met je hoofd op tv bent, wordt er verwacht dat als er iets aan de hand is thuis, of niet aan de hand is, dat je daarover vertelt. Dat heb ik nooit gedaan en dat ga ik ook nooit doen.”

Geplaatst door Uitgelicht op woensdag 17 mei 2017

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen