Gordon wil toch verder met Hotter Than My Daughter

Geplaatst op Thu 18 May 2017 om 11:05

Gordon houdt de deur open voor een vervolg op zijn RTL 4-programma Hotter Than My Daughter, dat vanavond terugkeert met ‘het allerlaatste seizoen ooit’. Wellicht komt er over een paar jaar weer een serie. Dat zei de entertainer woensdagavond in Pauw. Gordon roept al seizoen na seizoen dat hij de allerlaatste Hotter Than My Daughter aan het maken is, maar na de komende reeks komt het programma volgens RTL 4 écht ten einde. Nu blijkt echter toch dat het mogelijk een voorlopig einde is.

Op dit moment zijn er simpelweg even geen kandidaten meer te vinden, aldus Gordon. “Het is heel moeilijk om mensen te vinden voor dit programma. We hebben dit seizoen ook vier mensen uit België moeten halen. Heel veel mensen zijn ook wel een beetje bang om in dit programma te komen. Het is wel gelukt.”

Hij vindt het jammer dat de kandidaten op zijn. “Het is een programma met een diepere onderlaag, waarvan ik denk: het is heel mooi om te maken. Misschien dat je het een keer in de zoveel jaar moet doen. Dan gaan we het eerst weer verzamelen. Maar elk jaar is niet meer te doen.

Eerder op de avond vertelde Gordon in RTL Boulevard nog dat een BN’er-editie ook wel mogelijk is. “Daar heb ik ook wel over zitten denken. Maar wie dan, schat? Bonnie zou natuurlijk heel goed kunnen, Viola Holt. Patricia Paay ziet er heel goed uit, maar ik zou haar ook wel een keer onder handen willen nemen voor een andere look. Connie Breukhoven zou ook leuk zijn. Ja, dat zou wel leuk zijn.

Foto: RTL








16 Reacties op “Gordon wil toch verder met Hotter Than My Daughter”


 1. Rik

  Zucht! Hij is echt niet serieus te nemen!

 2. Paay's Pisvlek

  Leuk! I’m in 😀

 3. Martini

  Hoe borderline kan je zijn.

 4. mix

  Misschien moet je het eens in de zoveel jaar doen. Dat vind ik eigenlijk me alle prime-time programma’s. Op series na. In het geval van Hotter than my daughter is het wel echt klaar vind. Gordon had het gisteren steeds maar over die diepere onderlaag. Als die er al is in het het programma is het maar heel dunnetjes. Wel valt te prijzen dat hij een metamorfose programma geschikt heeft gemaakt voor een breed publiek.

 5. komkommer

  Wanneer gaat Gordon weer op vakantie naar Griekeland,ik ken nog wel een onervaren automobilist!

 6. komkommer

  n

 7. Kees D

  Als, zoals Gordon gisteren zei, gruwelijke problemen als incest en kindermishandeling vaak de oorzaak zijn, hoe haal je het dan in je hoofd oordelen te vragen aan mensen op straat (‘moet opgesloten worden’ en ‘sleutel doorslikken’; waarop Gordon gierend van het lachen reageert) en die fragmenten in je programma te monteren? Het gaat om incest- en kindermishandelingslachtoffers!

 8. komkommer

  @keesD..Gordon blinkt niet uit van de intelligente!

 9. Jubbetje

  Laat hem eerst maar eens die afgrijselijk en overdreven lach afleren.
  Ook die sexistische opmerkingen en insinuaties zijn teveel van het goede.
  Zou hem een stuk sympathieker maken.

 10. Joep

  Deze man: ik stop met dit, ik stop met dat. En daar komt hij continue op terug.

  Elke keer weer een dooie mus….

 11. Mediaprak

  Heeft geen hoge pet op van zijn ‘redactie’. Althans als je aangeeft dat je gedurende de opnames besluit om, vanwege de achterliggende problematiek, te stoppen. Dus worden de kandidaten, blijkbaar, op het ‘uiterlijk’ geselecteerd

 12. piet

  Zal helemaal mooi zijn als hij nooit meer op tv kwam.

 13. Kees D

  @Komkommer Ook niet van empathie: zijn desinteresse in nazorg zoals hij demonstreerde in Pauw spreekt boekdelen.

 14. tiny

  Nee ..Ik vind het niet om aan te zien ..

 15. Paut Pielusma

  Dit is een geschikt RTL programma voor Gordon: alles moet met een ranzige lading.

 16. Peter Selie

  Trash TV lekker en van een ordinaire zwaan maak je nog geen mooie duck of zoiets.

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.