Goedele Liekens nog niet uitgepraat bij RTL Late Night

Goedele Liekens is in de media nog lang niet uitgepraat over seksualiteit. Dat vertelt de seksuologe in weekblad Party. Liekens zit regelmatig in RTL Late Night om te praten over seks en dat kan ze naar eigen zeggen nog tot in het oneindige doen. “Ik noem het zelf seksualiteit waar ik mijn expertise over deel. Het is een onderwerp dat nooit uitgeput raakt. Omdat het zo belangrijk is, wordt er veel aandacht aan geschonken. Er is bovendien steeds een nieuw publiek dat je moet opvoeden.

Zelf vindt Liekens het ook nog een uitdaging. “Het is de kunst om alles rondom seksualiteit begrijpelijk en luchtig te vertellen aan nieuwe generaties. Er blijft werk aan de winkel.

Of mensen relatie-advies wel serieus nemen van een vrouw die in 2006 zelf scheidde? “Behalve een gescheiden vrouw ben ik ook een afgestudeerde in Familiale en Seksuologische Wetenschappen. Los van mijn eigen privéleven staat mijn werk als seksuologe.

Ze kan mensen, zoals die in haar programma Goedele On Top, dus best wat leren. “In die hoedanigheid maakte ik het programma en ja, de stellen namen zowaar dingen ter harte van deze tante.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen