Geraldine Kemper kan niet tegen Robert ten Brink

BNN-talent Geraldine Kemper kijkt niet graag naar RTL 4-ster Robert ten Brink. Dat laat de presentatrice weten in een interview met VARAgids. Juist door de manier waarop ze naar Ten Brink kijkt, begrijpt Kemper heel goed dat mensen ook over haar een bevooroordeelde mening hebben. “Ja, natuurlijk. Ik heb die zelf ook als ik televisie kijk. Dan denk ik: pfff, echt geen zin in deze man. Welke man? Robert ten Brink bijvoorbeeld. Daar kan ik gewoon niet zo goed naar kijken“, zo vertelt ze.

Als Ten Brink op televisie is, zapt Kemper het liefst zo snel mogelijk weer door. “Maar ik ken hem helemaal niet! Hoe kan ik nou zo oordelen over iemand? Maar doen mensen dus ook over mij.”

Ook Kemper zal niet bij iedereen geliefd zijn. “Ik weet dat sommigen een bepaald beeld van me hebben en het heel moeilijk is dat oordeel weer terug te draaien. Kijk, ik heb een programma gemaakt over seks en drugs; ik denk dat 65 procent van de Nederlanders denkt dat ik nog steeds elke week sta te snuiven. Maar misschien werk ik daardoor juist harder.”

Dat imagoding interesseert me ook niet zo. Ik kijk niet op Twitter, expres niet. Over het algemeen zijn mensen best oké over me. Maar op 100 leuke tweets hoeft er maar eentje naar te zijn en die onthoud ik. Dat vind ik geen fijn gevoel, dus kijk ik maar niet meer op Twitter.”

Het VARAgids-interview met Geraldine Kemper kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNN-VARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen