Georgina Verbaan reageert niet meer op aanslagen

Georgina Verbaan heeft besloten om niet langer te reageren op terroristische aanslagen. Dat heeft de actrice laten weten op Twitter. Na elke terreuraanslag laten de bekende Nederlanders massaal van zich laten horen. Zo stelt Wendy van Dijk dat de islamitische aanslag in Manchester wel heel erg dichtbij haarzelf kwam en nam Sonja Silva al jankend een video op over deze terreur. Verbaan wil niet voorbijkomen in het onvermijdelijke ‘zo-reageren-de-BN’ers-artikel’ na elke aanslag.

Als fans vragen waar ze Verbaans reactie op de aanslag kunnen vinden, antwoordt ze: “Ik reageer niet meer omdat ik me niet vies wil voelen wanneer de reactie daarna op telegraaf.nl staat. Bovendien ben ik geen staatshoofd.

Wel laat ze weten zich geërgerd te hebben aan de reactie van Donald Trump. “Dat je niet verder komt dan ‘Losers.. They’re losers’. Een koffiezetapparaat zou het beter doen.

Ene Norbert reageert daarop: “Jij doet het beter? Gevalletje beste stuurlui….Gaat om de boodschap volgens mij. Trump is vreemd, maar dit was een helder verhaal.

Verbaan: “Ja, net lekker verdiend aan de Saudi’s. Nee, heel smaakvol.

Foto: VARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen