Frank Masmeijer hoopt nog steeds op tv-carrière

Frank Masmeijer heeft er nog steeds vertrouwen in dat hij zijn carrière als tv-presentator nieuw leven in kan blazen. Dat vertelt hij vandaag in een interview met het AD. Masmeijer denkt niet dat zijn imago nu definitief naar de knoppen is. “Er zijn meerdere partijen met interesse voor een film of documentaire over mijn leven. Van Showmaster tot in de gevangenis. Media-ondernemer Richard Otto, die ook bezig is met een tv-serie over V&D, helpt mij daar bij“, zo vertelt de oud-tv-ster.

Maar een eventuele documentaire is niet het enige, aldus Masmeijer. “Ook is er gesproken over diverse tv-formats, maar dit kan allemaal pas concreet worden als de rechter uitspraak heeft gedaan en ik dit kan afsluiten. Ik denk niet dat mijn televisiecarrière nu voorbij is.”

Waar leeft hij nu van? “Ik leef nu uit mijn spaarvarken. En ik ben niet zielig, maar ik moet wel weer wat verdienen straks. Direct na de uitspraak komt een verschrikkelijk spannend boek uit met mijn complete, werkelijke verhaal.

Masmeijer staat terecht voor betrokkenheid bij drugssmokkel. Hij verwacht dat er een straf volgt. “Nou, ik zal niet onschuldig bevonden worden hoor. Dat gaat echt niet gebeuren. Er is zeven jaar geëist, dan gaat een rechter echt niet zeggen: gaat u maar.

Hij houdt niet langer vol honderd procent onschuldig te zijn. “Ik denk, ik ben… Laat ik het zo zeggen: waar ik voor verdacht ben, daar ben ik onschuldig voor ja. Dat denk ik niet, dat is gewoon zo.

Het AD-interview met Frank Masmeijer kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen