Finale Filemon Slaat Door wordt BN’er-gevecht

Foto: RVDDe finale van het kickboksprogramma van Filemon Wesselink wordt een BN’er-gevecht. Hij zal het op zaterdag 3 juni, een dag voor de laatste uitzending, opnemen tegen NPO-collega Ajouad El Miloudi. Dat heeft BNN laten weten. Waar Wesselink wordt klaargestoomd door Remy Bonjasky, wordt El Miloudi getraind door Ramzi Tamaditi. “Ik ken Ajouad als een zeer gedreven jongen. Dat ben ik zelf ook. Daarom wordt het sowieso een prachtig gevecht“, zegt de BNN-ster.

El Miloudi laat weten dat hij Wesselink niet onderschat. “Ik onderschat Filemon absoluut niet. Hij is een fanatieke sporter die mentaal enorm sterk is. Als hij ergens voor gaat, gaat hij meer dan vol. Maar hij gaat het moeilijk krijgen. Ik ga straks niet voor de lol naar de ring; ik ga om te winnen, om te overwinnen! Ik ga voor KO in de eerste ronde.”

Het is niet de eerste keer dat Wesselink een programma over zichzelf maakt. Vorig jaar beulde hij zich in Filemon Staat Strak af om een mooi lichaam te krijgen. Nu gaat hij leren kickboksen.

De laatste aflevering van het kickboksprogramma staat helemaal in het teken van het kickboksgala in Groningen waarop de twee tv-sterren het tegen elkaar opnemen in de ring.

Het programma begint aankomende zondag om 22.00 uur op NPO 3.

Gisteren zaten Wesselink en El Miloudi in Pauw:

Foto: BNN

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen