Erland Galjaard complimenteert Wendy hele dag door

Erland Galjaard, de programmadirecteur van RTL 4, geeft de hele dag door complimenten aan zijn sterpresentatrice en vrouw Wendy van Dijk. Dat vertelt ze in een interview met Weekend. Van Dijk en Galjaard zijn een van de meest besproken showbizzkoppels, omdat sommige mensen haar verwijten een bazenpoeper te zijn. De presentatrice trekt zich er niets van aan en geniet met volle teugen van haar man. “Hij geeft mij zelfvertrouwen, ik denk dat iedereen dat nodig heeft.

Ze is nog altijd gek op hem. “Ik heb een man die mij de hele dag door complimenteert. Dat is bijzonder, en ook heel prettig. Vanaf het moment dat ik met Erland ben, zeggen mensen: ‘Wat is er met jou gebeurd, je straalt.’

Van Dijk staat nog tweeënhalf jaar onder contract bij RTL. De 46-jarige presentatrice ziet haar echter nog wel wat langer doorwerken. “Op mijn 55ste of 60ste ziet het er misschien weer anders uit, maar als het aan mij ligt blijf ik een soort duizendpoot die alles goed in de gaten houdt. Dat is wie ik ben, ik zal altijd van alles blijven ondernemen.

Ik kan me niet voorstellen dat er een moment komt dat ik niet meer werk.

Van Dijk heeft er veel voordeel van dat ze is getrouwd met de baas. Zo regelde ze via haar man de presentatie van Wie Ben Ik.

Foto RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen