Dione de Graaff ziet commercieel avontuur niet zitten

Foto: Nick van OrmondtDione de Graaff peinst er niet over om net als bijvoorbeeld Jack van Gelder over te stappen van de NOS naar een commerciële sportzender. Dat geeft de presentatrice aan in Story. De Graaff is tevreden met haar pakket bij de NOS. “In de afgelopen jaren heb ik genoeg aanbiedingen van andere zenders gekregen, maar ik zit op mijn plek. En dat al 22 jaar! Wat de toekomst mij brengt, daar ben ik niet mee bezig. Door het verleden heb ik geleerd dat je echt met de dag moet leven.

Vanwege haar vele ervaring zet de NOS haar tegenwoordig ook in als mentor. Zo staat ze haar jongere collega’s Sjoerd van Ramshorst (30), de ex-vriend van Dionne Stax, en Rivkah op het Veld (26) bij. “‘Waar Mart Smeets mij vroeger begeleidde, ben ik nu een soort mentor voor hen.”

De Graaff is enthousiast over dit tweetal. Ze denkt dat deze twee het erg ver gaan schoppen bij de nieuws- en sportomroep. “Zij zijn grote talenten!

Ondanks het leeftijdsverschil zijn we meer vrienden dan collega’s… Mart stond destijds verder van mij af. Dat was prima toen. Maar ik vind het leuk om open te staan voor jonge mensen en vriendschap met hen te sluiten“, besluit ze in het showblad (via Blendle).

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen