Dennis wil bij SBS 6 vooral tv maken die ertoe doet

Dennis van der Geest wil bij SBS 6 vooral televisie maken die ertoe doet. Dat vertelt de presentator, nu te zien met De Wereld Rond Met 80-Jarigen, in Veronica Magazine. Van der Geest voelt zich tot nu toe goed op zijn plek bij de volkse zender. “Sinds ik in oktober bij SBS kwam, maakte ik al drie programma’s. In Fort Oranje: Camping of Krottenwijk heb ik heel veel tijd en energie gestoken. Ik vind het mooi om met maatschappelijke thema’s bezig te zijn, dat is televisie die ertoe doet.

Ninja Warrior was niet bepaald een diepzinnig programma. “Met Ninja Warrior NL werd ik lekker in het diepe gesmeten, want ik had nog nooit een studioshow gepresenteerd. Het is een soort wedstrijd: sommige shots kun je niet even vier keer overdoen. Daar houd ik als presentator natuurlijk wel van.

Nu is hij dus te zien met zijn bejaardenshow. “De Wereld Rond Met 80-Jarigen benadert mijn droomprogramma. Reizen, op prachtige plekken komen en met mooie karakters werken is hartstikke leuk.

Als SBS zegt dat ik dit de komende jaren mag presenteren, zet ik meteen mijn handtekening. Ik ben een nieuw gezicht op de zender en moet nog laten zien dat ik het überhaupt kan, dus het zou mooi zijn als De Wereld Rond Met 80-Jarigen net zo goed gaat scoren als Fort Oranje. Alle ingrediënten zijn er.

Het nieuwe SBS 6-programma De Wereld Rond Met 80-Jarigen is donderdagavond met mooie cijfers van start gegaan. Er keken 738.000 mensen naar de avontuurlijke tv-show, goed voor 13,1 procent marktaandeel.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen