Defecte rij toetsen bedreigt column Tineke de Nooij

Het had ontzettend weinig gescheeld of tijdschrift Weekend had het een week zónder de column van Omroep MAX-ster Tineke de Nooij moeten stellen. Een rij toetsen op haar laptop vertoonde namelijk kuren. Dat vertelt de presentatrice in het showblad. De Nooij vertelt elke week in haar column over haar drukke leven met haar werk en gezin, maar dat liep dit keer bijna in de soep. “Een paar dagen geleden had ik al een heel verhaal getikt voordat ik in de gaten kreeg dat er veel letters ontbraken.

De presentatrice ontdekte dat een hele rij toetsen vastzat. De voorgaande zin zou er bij een standaard toetsenbord dan bijvoorbeeld als volgt uitzien: ‘E preenttrice ontete t een ee ri toeten vtzt.’ En dat zou voor de Weekend-lezer moeilijk behapbaar zijn.

De Nooij besloot direct in actie te komen. “Ik ging er mee naar de winkel. De expert was niet aanwezig, hij had een vrije dag. Het meisje dat hielp ramde lang op de onwillige toetsen en waarachtig, ineens werkte het weer.

Opgelucht reed De Nooij snel weer naar huis, zodat ze haar column kon corrigeren en afmaken. “Met opengeklapte laptop ben ik naar huis gereden, want ik moest mijn column voor Weekend schrijven. Dat lukte net, maar daarna ging het weer fout.

Daar het haar nipt was gelukt om de column te voltooien, was de nood nu wat minder hoog. De winkel ontdekte uiteindelijk dat er vocht in de laptop was gekomen, mogelijk omdat haar jongste kleindochter Piet Piraat keek met een lekker pakje limonade en een kruimelig Dora-koekje, aldus De Nooij.

Foto: MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen