Defecte rij toetsen bedreigt column Tineke de Nooij

Geplaatst op Wed 17 May 2017 om 13:26

Het had ontzettend weinig gescheeld of tijdschrift Weekend had het een week zónder de column van Omroep MAX-ster Tineke de Nooij moeten stellen. Een rij toetsen op haar laptop vertoonde namelijk kuren. Dat vertelt de presentatrice in het showblad. De Nooij vertelt elke week in haar column over haar drukke leven met haar werk en gezin, maar dat liep dit keer bijna in de soep. “Een paar dagen geleden had ik al een heel verhaal getikt voordat ik in de gaten kreeg dat er veel letters ontbraken.

De presentatrice ontdekte dat een hele rij toetsen vastzat. De voorgaande zin zou er bij een standaard toetsenbord dan bijvoorbeeld als volgt uitzien: ‘E preenttrice ontete t een ee ri toeten vtzt.’ En dat zou voor de Weekend-lezer moeilijk behapbaar zijn.

De Nooij besloot direct in actie te komen. “Ik ging er mee naar de winkel. De expert was niet aanwezig, hij had een vrije dag. Het meisje dat hielp ramde lang op de onwillige toetsen en waarachtig, ineens werkte het weer.

Opgelucht reed De Nooij snel weer naar huis, zodat ze haar column kon corrigeren en afmaken. “Met opengeklapte laptop ben ik naar huis gereden, want ik moest mijn column voor Weekend schrijven. Dat lukte net, maar daarna ging het weer fout.

Daar het haar nipt was gelukt om de column te voltooien, was de nood nu wat minder hoog. De winkel ontdekte uiteindelijk dat er vocht in de laptop was gekomen, mogelijk omdat haar jongste kleindochter Piet Piraat keek met een lekker pakje limonade en een kruimelig Dora-koekje, aldus De Nooij.

Foto: MAX
11 Reacties op “Defecte rij toetsen bedreigt column Tineke de Nooij”


 1. Luuk

  WTF wie heeft nou hier in godsnaam interesse in??????

 2. Joran

  ‘E preenttrice ontete t een ee ri toeten vtzt’

  Als je een paar dagen lang niet ziet dat hier iets niet aan klopt, dan is er bij haar wel meer defect dan het toetsenbord.

 3. komkommer

  Omg ik ben van mijn apropo kom ik hier ooit over heen …

 4. kamer

  Dit meen je niet.

 5. Rukker

  Gelukkig, de mensheid is voorlopig weer gered!

 6. Bruno

  Karma! Sinds je gestopt bent met het dragen van de BioStabil 2000 gebeuren deze dingen.

 7. Dooitje

  Knap dat het kind de middelste rij vast spoot . Nu maar hopen dat oma niet zoveel Dora-koekjes als bij haarzelf bij het kleinkind naar binnen stopt .

 8. mediaprak

  Dus alscTineke bij een afkondiging in herhalingen treed weten we waarom

 9. Jan

  Dit is nepnieuws. Iedereen trapt er in.

 10. Siebrand

  Hahahaha🤣🤣😂😂😂

 11. Amanda Spoel

  Maar Tineke heeft negen vingers. Dat typt ook lastig

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.