BZV-ster Bertie Steur: ‘Weekend overdrijft mijn rijkdom’

Boer Zoekt Vrouw-bekendheid Bertie Steur, afgelopen seizoen nog te zien in Expeditie Robinson, stelt dat weekblad Weekend haar rijkdom overdrijft. Dat is te lezen in De Telegraaf. De lezer van Weekend sloeg twee jaar geleden stijl achterover toen het meldde dat Steur eigenlijk multimiljonair is. Steur vindt die berichtgeving overdreven. “O, daar heeft Weekend een heel verhaal van gemaakt. Ik heb twee vakantiehuisjes, maar zou een compleet bungalowpark bezitten“, aldus de televisieboerin.

Ze bevestigt flink wat land in bezit te hebben. “Ja, ik heb meerdere percelen. Maar probeer jij maar met een zak grond in de supermarkt te betalen. Als ik mijn land verkoop, heb ik geen middelen meer om geld te verdienen. Bovendien, wat moet ik dan? Boer ben je, het is meer dan een beroep.”

Steur blijft dan ook gewoon doorwerken. “Net zo lang totdat ik het fysiek niet meer kan. Ik ga mijn rug wel steeds meer voelen, probeer meer machinaal te doen. Mijn vader stopte pas op zijn 77e.

Ondertussen geniet ze ook nog van haar tv-werk. “De tv-wereld is vluchtig; je hoort er zo bij en je ligt er ook zo uit. Maar ik kan ook nog iets anders. Ik heb mijn land en mijn trekkers. Het zijn dan wel niet de allernieuwste, maar ze zijn wel van mij en ze hebben geen mening over me. Dat geeft een vrij gevoel.”

Daardoor kan ik zonder make-up over de rode loper gaan, er hangt toch niets vanaf. De volgende dag zit ik gewoon weer op de trekker om het land klaar te maken voor de bieten. Dan moet ik zo hard lachen.”

Het Telegraaf-interview met Bertie Steur kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen