BNR-baas: ‘Talpa heeft Mattie & Wietze geëlimineerd’

De breuk tussen het Qmusic-duo Mattie & Wietze is het werk van Talpa Radio. Dat stelt BNR-baas Sjors Fröhlich vandaag op Twitter. Mattie Valk en Wietze de Jager onderhandelden samen over een overstap naar Talpa-zender Sky Radio, maar Valk koos achter De Jagers rug om voor een solocontract bij Qmusic ter waarde van 600.000 euro per jaar en een Tesla. “Enfin, Talpa Radio heeft een belangrijke concurrent in de ochtend vakkundig geëlimineerd“, zo laat Fröhlich weten.

Waar Qmusic flink de portemonnee trekt om Valk in huis te houden, heeft Talpa helemaal niets betaald, maar is het nu toch een populair radioduo bij de concurrent kwijt. De verwachting is dat Qmusic luisteraars verliest nu Mattie & Wietze ophoudt te bestaan.

Overigens denkt Fröhlich dat het met beide heren wel goed komt. “Beste Mattie, beste Wietze, er ís leven na een radio-duo. Echt waar!

Eerder vandaag wees radio-dj Giel Beelen ook al naar Talpa Radio. “Wietze naait Mattie nu juist heel hard. Al zal het Talpa zijn die dit allemaal spint. Wietze is echt de foute in deze. Hiephoi“, twitterde hij.

Lees ook:
‘Mattie Valk laat Wietze de Jager vallen en blijft bij Q’ (donderdag)
Mattie Valk inderdaad verder zonder Wietze de Jager (donderdag)
Volledige mail Wietze aan ‘matennaaier’ Mattie uitgelekt (vandaag)
Giel Beelen: ‘Niet Mattie, maar Wietze is matennaaier’ (vandaag)
Wietze ook zonder Mattie welkom bij Talpa Radio (vandaag)
Qmusic met tweede verklaring over Mattie & Wietze (vandaag)

Foto: NPO

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen