BNN zet Geraldine Kemper in als mentor

Geraldine Kemper is tegenwoordig niet alleen presentatrice, maar ook mentor bij jongerenomroep BNN. Ze heeft zich ontfermd over het nieuwe BNN-talent Emma Wortelboer. Dat vertelt de presentatrice in VARAgids. Zelf praat Kemper ook wel eens met BNN-collega’s. “Het is op je bek gaan en opstaan; zo leer je het. Ik praat er weleens met Tim Hofman of Jan Versteegh over. En BNN heeft me gevraagd of ik even met Emma Wortelboer, mijn nieuwe collega, wil praten.

Ze is nu haar mentor. “Ja, hoewel ik dat een heel raar woord vind, want dat ben ik helemaal niet. Maar ik kan wel zeggen: oké, het is af en toe heel lastig, het is heel eng en je bent de komende jaren bang dat je vervangbaar bent. Maar laat dat je niet tegenhouden en probeer niet onzeker te zijn. Want dat ga je terugzien in je werk.”

Heeft ze niet gewild dat iemand dat ook tegen haar zei? “Ja… nee… ja. Ik weet niet of het veel had uitgemaakt. Ik heb het zelf een beetje ontdekt.”

Onzekerheid hoort er ook een beetje bij in de tv-wereld, aldus Kemper. “Er wordt best wat van je verwacht. En je moet altijd aan staan en lachen en enthousiast zijn; altijd 100 procent geven.”

Als dat je een keer niet lukt – want je bent een mens – dan zie je dat terug in het item. En dan denk je: ‘Oh oké, shit, dat was niet zo’n goed item, misschien word ik wel ontslagen.”

Het VARAgids-interview met Geraldine Kemper kunt u lezen via Blendle.

Foto: Michel Schnater/BNN-VARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen