BLØF wil niet verder rellen in de media

BLØF-zanger Paskal Jakobsen heeft er geen behoefte aan om te reageren op de woede van het zussentrio OG3NE en hun vader Rick Vol. Dat laat hij weten aan het AD. Jakobsen en zijn collega-bandleden gaven maandag een interview in het AD, waarin ze uithaalden naar OG3NE. De Avrotros liet allerlei liedjes schrijven voor hun Songfestival-deelname, maar uiteindelijk kozen de meiden voor een liedje van hun vader. Daarmee kan hun vader dan ook wel goed cashen, sneerde BLØF.

Hoewel OG3NE en Rick Vol via social media al uitgebreid hebben gereageerd, geeft het AD ze vandaag de ruimte om ook in de krant te reageren op de uitspraken van de Zeeuwse band.

De zussen laten weten dat ze het walgelijk vinden dat BLØF suggereert dat het een geldkwestie was. “Iedereen weet dat de ziekte van onze moeder en haar lijden de inspiratiebronnen van Lights and Shadows zijn. Dieper vanuit ons vaders hart kon dit liedje dus niet komen.”

Iedereen is vrij om een liedje goed of slecht te vinden. Maar dat geld een doorslaggevende rol zou hebben gespeeld, is echt een schandalige uitlating.

En hun vader Rick Vol: “Bij Bløf hebben mededogen en inlevingsvermogen blijkbaar plaatsgemaakt voor zelfingenomenheid.”

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen