Bert van Leeuwen gooit emmer water over politieagent

Bert van Leeuwen is niet altijd zo braaf geweest. In het verleden is hij zelfs een keer meegenomen naar het politiebureau omdat hij een emmer water over een politieagent had gegooid. Dat vertelt de EO-ster in weekblad Privé. Van Leeuwen vertoonde dit ontoelaatbare gedrag in zijn studententijd. Hij kreeg in die tijd een bekeuring voor het hebben van een kapotte knalpijp aan zijn auto. “Ik was daar zo pissig over, want ik was van plan dat ding de dag erna te laten maken“, zo vertelt hij.

De EO-presentator wilde de boete dan ook niet betalen. “Ik heb daarom een verkeerde naam en adres opgegeven. Via mijn nummerbord wist de agent mij twee maanden later echter alsnog te traceren en stond hij ineens voor mijn deur.”

Hij wilde de agent niet te woord staan. “Via mijn slaapkamerraam zag ik hem aankomen en toen hij er recht onder stond, heb ik een grote emmer water over zijn hoofd gegooid.”

Dat kon de agent uiteraard niet accepteren. “Ik moest direct mee naar het politiebureau. Nu kom ik hem nog weleens tegen en kunnen we er samen hartelijk om lachen.”

Het Privé-interview met Bert van Leeuwen kunt u lezen via Blendle.

Foto: EO

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen