Beau verkiest RTL Late Night boven Griekse vakantie

Geplaatst op Tue 16 May 2017 om 14:25

Foto: SBSBeau van Erven Dorens laat voor zijn zomerse invalklus bij RTL Late Night een vakantie naar Griekenland schieten. Dat vertelt de RTL 4-ster in weekblad Weekend. Van Erven Dorens vervangt Humberto Tan in de maanden juli en augustus. “Ik dacht wel: o jeetje, mijn hele zomer… Maar het is iets wat ik altijd heb willen doen, waar ik van gedroomd heb. Mooie, spannende en ontroerende gesprekken voeren, maar ook een beetje lol trappen. Ik kan daar gewoon geen nee tegen zeggen.

Zijn gezin is niet boos dat hij RTL Late Night verkiest boven een gezinsvakantie. “Mijn gezin begrijpt het. We hadden eigenlijk een vakantie naar Griekenland gepland, maar ik zei: ‘Ik móet dat programma gewoon doen, ik vind dat zo geweldig.’

Naast RTL Late Night is hij ook nog eens op de presentatie van 5 Jaar Later gezet. De talkshow van Jeroen Pauw verhuist dit jaar van NPO 1 naar RTL 4. “Ik ben heel blij met wat ik allemaal mag doen en dan moet je ook het ijzer smeden als het heet is.

Toen ze me vroegen voor 5 Jaar Later dacht ik: dat vind ik zo’n mooi programma! Ik heb er zelf ooit een keer in gezeten. Ik vind het echt een eer, dus dat wilde ik meteen doen.

Foto: RTL
12 Reacties op “Beau verkiest RTL Late Night boven Griekse vakantie”


 1. anonymous

  Begrijpelijk, en dan ook gelijk blijven als presentator.
  Humberto mag wel eens voorgoed vervangen worden.

 2. piet

  Ik had liever dat hij op vacantie naar Griekenland gaat en daar ook bleef.

 3. Jubbetje

  Geen goed teken als jij je gezin op de 2e plaats zet.!
  Dan was ik op een andere tijd met mijn gezin gegaan.
  Ook je gezin heeft recht op vakantie kakker.!

 4. mix

  Eens met de eerste reactie hierboven. Beau moet ook na de zomer de vaste presentator van RTL Late Night blijven. Weg met Humberto op die plek.

 5. a-okay

  ‘mooie, spannende en ontroerende gesprekken voeren’ – ja of gewoon voor een dik bedrag bij RTL, reclame maken voor RTL, met de hulp van RTL.

  gewoon zijn proletenportemonnaie vullen

 6. mix

  @a-okay Dat laatste zou jij toch ook doen?

 7. aammehoela

  Kan hij toch in juni op vakantie gaan en het gezin kan gewoon zonder hem op vakantie.

 8. Roelof

  Dit is ook gelijk een mooie (soort van) screentest voor Beau.

  Als hij het goed doet dan is hij hopelijk de nieuwe presentator. Ik geloof dat Nederland het met Humberto het wel heeft gehad.

 9. a-okay

  @mix jazeker, maar ik zou niet zo pedant zijn om dat onder het mom ‘vakantie in griekenland missen’ naar buiten brengen

 10. Henk II

  Ligt het echt wel alleen aan de presentator? RTLLN maakt zichzelf minder relevant doordat het de taak heeft andere RTL-programma’s en -sterren te moeten promoten: op dat soort kritiekloze reclame zit weinig publiek te wachten. Bovendien zie je in tijden van populisme dat een behoorlijk deel van de bevolking neigt naar meer diepgang: in de VS draaien de serieuze media meer omzet sinds Trump aan de macht is en hier zie je al een tijd dat de PO behoorlijk scoort. RTLLN is intussen een rare mix geworden, waarin de presentator het ene moment een tweedehandsautoverkoper moet zijn en daarna je betrouwbare oom. Binnen zo’n bipolaire formule kan niemand overtuigen: Humberto niet en Beau niet.

 11. Herman Hoogsteder

  Beau,je hebt een groot voordeel.Slechter dan Humberto is niemand.

 12. Joke

  Kan me op beide programma’s met Beau heel erg verheugen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.