Beau verkiest RTL Late Night boven Griekse vakantie

Foto: SBSBeau van Erven Dorens laat voor zijn zomerse invalklus bij RTL Late Night een vakantie naar Griekenland schieten. Dat vertelt de RTL 4-ster in weekblad Weekend. Van Erven Dorens vervangt Humberto Tan in de maanden juli en augustus. “Ik dacht wel: o jeetje, mijn hele zomer… Maar het is iets wat ik altijd heb willen doen, waar ik van gedroomd heb. Mooie, spannende en ontroerende gesprekken voeren, maar ook een beetje lol trappen. Ik kan daar gewoon geen nee tegen zeggen.

Zijn gezin is niet boos dat hij RTL Late Night verkiest boven een gezinsvakantie. “Mijn gezin begrijpt het. We hadden eigenlijk een vakantie naar Griekenland gepland, maar ik zei: ‘Ik móet dat programma gewoon doen, ik vind dat zo geweldig.’

Naast RTL Late Night is hij ook nog eens op de presentatie van 5 Jaar Later gezet. De talkshow van Jeroen Pauw verhuist dit jaar van NPO 1 naar RTL 4. “Ik ben heel blij met wat ik allemaal mag doen en dan moet je ook het ijzer smeden als het heet is.

Toen ze me vroegen voor 5 Jaar Later dacht ik: dat vind ik zo’n mooi programma! Ik heb er zelf ooit een keer in gezeten. Ik vind het echt een eer, dus dat wilde ik meteen doen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen