Beau blij met inhoudelijke stap in televisiecarrière

Beau van Erven Dorens is blij dat hij een inhoudelijkere richting op kan bij RTL 4. Dat vertelt de presentator in een interview met weekblad Weekend. Van Erven Dorens wil niet alleen maar RTL Boulevard presenteren. “Nu vind ik het nog superleuk en zie ik het mezelf nog zo een paar jaar doen. Maar een programma als 5 Jaar Later, dat ik heb overgenomen van Jeroen Pauw, is weer heel wat anders, ik kan daar inhoudelijk een stap mee zetten“, vertelt de 46-jarige tv-persoonlijkheid.

Hij vindt het belangrijk om de diepte in te kunnen op televisie. “Programma’s in de trant van The Amsterdam Project zie ik mezelf wel meer maken.

De tv-ster wil niet heel oud worden op televisie. “Nee, dat zie ik niet voor me. Ik denk dat ik er niemand een plezier mee doe om op mijn 60ste mensen nog nieuwtjes te vertellen. Ik trek me dan liever een beetje terug achter de camera’s.

Tegenwoordig doet Van Erven Dorens steeds meer achter de schermen. “Ik ben al aan het produceren en dat bevalt mij goed. Ik ben niet verslaafd aan de aandacht of het op tv zijn, dat vind ik ook gewoon leuk om te doen. Maar ik zie mezelf wel heel andere dingen doen.

En ik jaag altijd mijn dromen na. Er is natuurlijk veel meer dan televisie.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen