Anita Witzier dumpt vaste telefoon: ‘Heb een iPhone 5’

Foto: SBSAnita Witzier (55) gaat met haar tijd mee. De KRO-NCRV-ster heeft haar vaste telefoon ingeruild voor een hypermoderne gadget: een goudkleurige iPhone 5. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. Witzier vertelt in het tv-blad over haar lifestyle en ze blijkt heel mobiel. “Ik heb zelf een goudkleurige iPhone 5. Ik kan hem makkelijk naast me neerleggen en er niet op of naar omkijken, hoor. Maar het is wel de enige manier waarop je mij kunt bereiken. Ik heb namelijk geen vaste telefoon meer.

Haar iPhone 5 is haar favoriete gadget. “Als we heel eerlijk zijn, is dat bij iedereen wel het mobieltje, denk ik. Je kunt gewoon niet meer zonder.

Verder is ze ook gek op kunst. Of ze een duur schilderij aan de muur heeft hangen? “Daar kan ik verzekeringstechnisch niks over zeggen, haha! Nee, maar we hebben wel kunst, hoor.

Haar favoriete kledingstuk wil ze wel prijsgeven: een joggingbroek van Ten Days. “Aan de voorkant zitten van die enorme kangoeroezakken. Ik moet er alleen geen zakdoek in laten zitten, dan lijkt he net of ik een piemel heb, haha.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen