Aanslag Manchester komt dichtbij voor Wendy van Dijk

De aanslag bij het concert van Ariana Grande in Manchester komt dichtbij voor Wendy van Dijk, een van de drie grote vrouwelijke tv-sterren van RTL 4. Dat laat ze weten op Instagram. Van Dijk laat haar volgers weten dat haar nichtje vorige week nog bij Grande’s concert in Amsterdam was. “Kort geleden was Ariana Grande in A’dam en toen was mijn nichtje daar. Nu is iemand anders zijn of haar nichtje kwijt. Mijn hart breekt. #manchester #ineninverdrietig #prayformanchester💔

Ook voor een aantal andere BN’ers komt het nieuws dichtbij. “Vorige week was mijn dochter bij Ariana Grande: het had ook daar zomaar kunnen gebeuren.. #afschuwelijk“, zegt Toine van Peperstraten.

En schrijver Kluun: “Afschuwelijk. Wat een slechtheid. Bewust een concert waar voornamelijk kinderen zijn. Vorige week waren mijn dochters en ik er, in Ziggo.”

Hella Hueck van RTL Nieuws noemt het een drama. “Zo’n concert waar ik met m’n dochters heen zou kunnen gaan…

Ook WNL-ster Margreet Spijker was bij Grande’s concert. “Wat vreselijk..doden en gewonden bij concert Ariana Grande. Vorige week nog in Ziggo Dome. Vooral meisjes/ tieners in publiek.

Maurice Wijnen noemt het ‘onvoorstelbaar afschuwelijk’ en Frans Bauer vindt het verschrikkelijk.

Milouska Meulens is blij dat het Jeugdjournaal bestaat op dagen als deze: “Vertel t maar eens, als ouder… Daarom ben ik ook vandaag weer dankbaar dat t Jeugdjournaal bestaat.

Jan Roos laat weten dat hij een moslimdader vermoedt, net als Arnold Karskens: “Wie voordeur opent voor #terroristen is medeschuldig als kinderen in huis worden vermoord. #Manchester #rutte #EU #krokodillentranen #IS.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen