Winston denkt dat 5 Golden Rings bij hem past

Winston Gerschtanowitz denkt dat het SBS 6-programma 5 Golden Rings een show is die prima bij hem zou passen. Dat heeft de presentator, die dit jaar overstapte van RTL 4 naar SBS 6, gezegd in Goeiemorgen Lex op Radio 10. Begin dit jaar was het eerste seizoen van 5 Golden Rings te zien op SBS 6 en die reeks werd gepresenteerd door Net5-gezicht Rik van de Westelaken. De zender heeft echter een tweede seizoen aangekondigd zónder Van de Westelaken daar aan te koppelen.

Van de Westelaken gaf eerder deze week nog aan niet te weten of hij de presentator blijft. “Het was super leuk om te doen, maar ik weet helemaal niet wanneer ze dat gaan opnemen en of ik dan kan. We zijn bezig met allemaal andere programma’s, dus het moet maar net in mijn schema passen.

Nu zingt de naam van Gerschtanowitz rond. 5 Golden Rings is een productie van Talpa, waar hij tot vorig jaar directeur was. Of hij het ziet zitten? “Daar weet ik in elk geval nog niets van. Het zou goed kunnen, laat ik het zo zeggen, want ik vind het een leuk programma, maar het is gewoon Rik zijn programma.”

Nu is Gerschtanowitz nog druk met Wat Vindt Nederland. “Ik ga hierna de studio in met het programma Mensenkennis. Ik heb mijn agenda alweer vol zitten.

Foto: SBS/William Rutten

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen