Winfried Baijens: ‘Avondje RTL is net eten bij snackbar’

NOS-presentator Winfried Baijens vindt dat een avondje RTL 4 kijken vergelijkbaar is met dineren bij de snackbar. Dat geeft hij aan in de VARAgids. Baijens denkt dat RTL goed is in amusement maken, maar het is absoluut niet zijn kopje thee. “Ik heb laatst een zondagavond naar RTL zitten kijken. Veel Gordon. Het is echt goed gemaakt, maar ik hou er uiteindelijk een snackbargevoel aan over. Soms is de snackbar lekker, maar je moet er niet te vaak komen“, zegt hij.

Hij houdt niet zo van inhoudsloze televisie. “Ik heb tegenwoordig steeds meer de behoefte ergens iets van op te steken. Als reguliere tv-kijker volg ik Nieuwsuur en het NOS-Journaal.

Verder kijkt Baijens nauwelijks lineaire televisie. “Ik ben geen buiszitter, geen traditionele tv-kijker. Ik kijk vooral online.

Ter ontspanning kijk ik – sorry NPO – Netflix. Ik ben op dit moment verslaafd aan advocatenserie The Good Wife. Daarvoor was het Please Like Me. Dat gaat over Josh, een jonge homo in Melbourne. Het is de gay-versie van Girls, maar dan beter“, zegt hij in de gids (via Blendle).

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen