Voor het eerst nieuwe opnamelocatie Heel Holland Bakt

Foto: SBSDe NPO 1-show Heel Holland Bakt, een van de grootste kijkcijferkanonnen van de Nederlandse televisie, krijgt voor het eerst een nieuwe opnamelocatie. Dat meldt het AD. Heel Holland Bakt werd gedurende de eerste vier seizoenen opgenomen in de tuin van Kasteel Broekhuizen nabij het Utrechtse Leersum. Dat kasteel is echter omgebouwd tot hotel, waardoor gasten het programmaverloop zouden kunnen zien en verklappen. De kosten om het hele park af te huren zijn te hoog voor MAX.

Eigenaar Marco Westmaas vertelt: “Klanten van mijn restaurant kunnen deelnemers zien en dat wil de productie voorkomen. De leiding van MAX wil niet dat de namen van deelnemers voor de uitzending al op straat liggen. Voorheen werd het park voor een weekeinde hermetisch afgesloten, maar dat werd een te kostbare operatie.”

Er is geen ruzie of iets dergelijks. “Dit is de enige reden waarom Heel Holland Bakt niet meer bij ons wordt opgenomen“, legt Westmaas uit.

De opnames van Heel Holland Bakt zijn dit jaar in de tuin van Kasteel Maarsbergen. De bakshow is komend najaar weer te zien op NPO 1.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen