Tante Es vs Jopie Parlevliet in speciale Wat Vindt NL

De SBS 6-show Wat Vindt Nederland van Winston Gerschtanowitz komt op deze Koningsdag met een speciale editie. Teamcaptains Jörgen Raymann en Richard Groenendijk treden namelijk op als hun alterego’s. Dat heeft de tv-zender laten weten. Raymann staat aan de desk als zijn beroemde typetje Tante Es, terwijl Groenendijk zijn Rotterdamse personage Jopie Parlevliet speelt. Presentator Winston Gerschtanowitz draagt wel gewoon mannenkleren in deze speciale uitzending.

De gasten van Tante Es en Jopie Parlevliet zijn RTL 4’s royaltykenner Marc van der Linden en NPO 1’s hitpresentatrice Anita Witzier.

Wat Vindt Nederland? is een humoristische panelquiz waarin twee teams van BN’ers het tegen elkaar opnemen. Ze moeten raden wat de mening van Nederland is over zeer uiteenlopende zaken die de afgelopen week in het nieuws zijn geweest.

De statistieken en opiniepeilingen van Maurice de Hond geven inzicht in de mening van Nederland en bepalen de winnaar. De statistieken worden gepresenteerd door Sandra Schuurhof.

Wat Vindt Nederland is om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen