Succesvolle vaginaweek terug bij Koffietijd

Koffietijd sprak vorig jaar voor het eerst een week lang openlijk over de vagina en doorbrak daarmee een waar taboe, maar er is volgens de redactie nog zoveel meer te vertellen over het vrouwelijk geslachtsdeel. “Reden genoeg om Down Deeper te gaan in Koffietijd met de Down Under Week“, zo laat RTL 4 weten. Volgende week, de eerste week van mei, wordt vijf uitzendingen lang vol lof gesproken over de vagina. Experts en BN’ers schuiven aan om de vagina in de ‘spotlight’ te zetten.

Afgelopen week vond in de Koffietijd-studio al een vaginakleien-workshop plaats. Onder leiding van kunstenares Judith Wiersema ging een groep vrouwen aan de slag en bespraken zij de verschillen en overeenkomsten van het vrouwelijke geslachtsdeel.

Alle gekleide exemplaren bij elkaar vormen één uniek kunstwerk dat vandaag in Koffietijd te zien is. “En wat blijkt: geen één schede is gelijk en dat maakt iedere vulva zo bijzonder!

In de eerste vagina-aflevering, aankomende maandag, zijn grappenmaker Nienke Plas, singer-soulwriter Sabrina Starke en radionieuwslezeres Hannelore Zwitserlood te gast om te praten over het onderwerp in het algemeen, maar ook over hun opvoeding en beeldvorming.

Andere gasten zijn onder meer Goedele Liekens (woensdag) en Eddy Zoëy (vrijdag).

Koffietijd is elke dag om 10.00 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen