SBS 6-ster Lucille Werner rekent op terugkeer Lingo

Geplaatst op Fri 21 Apr 2017 om 12:24

Lucille Werner rekent erop dat Lingo vroeg of laat weer terugkeert op de buis. Dat heeft de SBS 6-ster vannacht gezegd in het NPO Radio 2-programma ‘t Wordt Nu Laat van WNL. Werner maakte vorig jaar april de overstap naar SBS 6 en toen leek het erop dat Lingo daar een vooravondprogramma zou worden. Er ontstond echter een negatief sentiment rondom dat gerucht, omdat het van de zender een bejaardenzender zou maken. En op bejaarden zitten adverteerders niet te wachten.

Werner blijft hoopvol gestemd. “Mensen missen Lingo nog steeds enorm. Het is nog steeds elke keer: ‘Wanneer komt Lingo nou eens terug?’ Mensen missen het. Lingo is gewoon cult.

Ze denkt dat Lingo straks weer elke dag op tv is. “Het is niet ondenkbaar dat Lingo nog eens terugkomt op de buis, maar het is niet zo dat ik daar nou in het geheim achter gesloten deuren over praat. Er is geen dagelijks spelletje meer op tv en dat kan natuurlijk niet.”

Ik vind dat echt niet kunnen, want mensen genieten daar ontzettend van. Lingo is bij uitstek wel een programma waarbij je lekker mee kunt doen, je steekt er wat van op en het entertaint. Ik denk dat Lingo echt geschikt is om terug te keren. Ik vind dat het moet gebeuren.”

Lingo is echt fantastisch. Ik heb daar tien geweldige jaren aan beleefd en juist door al die oude kandidaten. Ik zou graag een reünie met hen willen organiseren. Zij maken de show. Het was altijd leuk.

Op de vraag of ze denkt dat de kans honderd procent is dat Lingo terugkomt, antwoordt ze: “Ja, ik denk dat dat wel een keertje terugkomt. Ja.

Foto: SBS
11 Reacties op “SBS 6-ster Lucille Werner rekent op terugkeer Lingo”


 1. J

  Hoop van harte dat haar lekkere cup D weer snel op de buis is te bewonderen!

 2. Oja

  Ja lekker weer op de bank meedoen en als een debiel mee roepen groen groen groen groen groen

 3. Ahu

  Ga met de tijd mee of geen anderen met verfrissende ideeën een kans om te laten zien wat ze kunnen. We leven niet meer in de vorige eeuw!
  Lingo heeft genoeg kansen gehad!

 4. Joep

  Als het interessant was was het allang terug geweest op tv. Scoort niet in doelgroep van een zender. Te duur om te maken.

 5. mix

  @Joep Lingo zou prima scoren in doelgroepen van familezenders en is helemaal niet duur om te maken. Lingo is wel lang genoeg op televisie geweest. Het zelfde geld voor Rad van fortuin. Tijd voor wat anders!

 6. piet

  Een adverteerder zit niet te wachten op bejaarden.
  Ik zit niet te wachten op die stomme adverteerders.

 7. Jubbetje

  @ J
  Heb je ook al eens gekeken naar haar scheve bek en verwrongen kin als ze praat?
  Bovendien praat ze als iemand met ADHD.
  Voor mij mag ze wegblijven. Er zijn ook leuke vrouwen mét dikke tt. op tv J.!

 8. Mark

  Niet op 8 uur zetten SBS 6!!!, daar zit al GTST, Journaal en NPO 2 spelletjes.

  Doe het dan om 19:00 uur, zoals vroeger. Of nog beter, om 18:30, net voor DWDD en er is dan ook geen Jeugdjournaal meer. Verder weinig concurrentie. Van RTL Boulevard hebben ze ook weinig meer te vrezen. Ik zou HvNL weer om 19:00 zetten

 9. J

  @ Jubbetje: niemand op tv heeft zo’n lekkere tieten als Lucille!

 10. Jubbetje

  @J
  Je hebt ze van dichtbij gezien? ☺

 11. HansrZ

  sie het d’r tiet gehad…t wer tiet fuur jong volk

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.