PowNed aangevallen na ‘dik of zwanger’ op straat

PowNed-verslaggever Dennis Schouten heeft het nieuwe KRO-NCRV-spel ‘Dik of zwanger?’ uitgeprobeerd op straat, maar dat liep niet zo goed af. Dat is te zien op beelden van PowNews. De KRO-NCRV heeft op de zondagavond van NPO 3 een infantiel programma gelanceerd met de naam Neem Je Zwemspullen Mee. Een onderdeel hierin is dat volwassen presentatoren moeten raden of een gezette kandidaat dik of zwanger is. Het leek PowNed leuk om dat ook eens aan dames op straat te vragen.

Schouten riep in bijstandsbuurt Amsterdam-Noord rond met beschuit met muisjes en sprak daar gezette vrouwen aan om hen te feliciteren met hun zwangerschap.

Na een paar treiterinterviewtjes sprak Schouten een flinke vrouw aan die langs winkelketen WE liep. Hij vroeg aan haar of ze soms ‘dubbel zwanger’ is. Een omstander sprak Schouten daar op aan.

Deze slanke dame riep Schouten direct tot de orde. “Wat zegt u, pardon? Vindt u dat normaal om zomaar mensen aan te spreken en dan zulke dingetjes zeggen?

Even later gooide de dame de beschuitjes in Schoutens gezicht.

Overigens is Neem Je Zwemspullen Mee door tv-recensent Han Lips van Het Parool ordinair, sneu en ronduit gênant genoemd. KRO-NCRV zelf vindt het wel geinige satire.

Foto: PowNed

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen