Peter van der Vorst hoeft geen eigen mediaplatform

Peter van der Vorst hoeft geen eigen mediaplatform te hebben zoals zijn RTL 4-collega’s Chantal JanzenLinda de Mol en Wendy van Dijk. Dat laat de presentator weten in zijn column in de Televizier. Het valt Van der Vorst op dat tot nu toe alleen vrouwen zo’n platform opzetten. “Zijn er in Nederland dan geen interessante bekende mannen die zo’n platform zouden kunnen dragen? Welnee! Ik denk eerlijk gezegd dat ‘wij mannen’ simpelweg te lui zijn om zo’n platform dagelijks te vullen.”

Hij vervolgt: “En misschien voelen we wat minder de behoefte onze zieleroerselen met de hele wereld te delen. Dat doe ik trouwens hier al, in Televizier, mijn eigen mini- platform. Dat lijkt me voorlopig meer dan genoeg.

De tv-maker vindt al die mediaplatforms wel een interessante ontwikkeling. Zijn RTL 4-collega’s hebben niet alleen een eigen tijdschrift en site, maar maken ook online video. “Eigenlijk beconcurreren de dames daarmee zichzelf op RTL 4, want in feite spelen ze nu zelf voor zender.

Hij vindt het heel knap van de dames. “Mijn collegaatjes hebben het naast hun programma’s maar wat druk met al die fotoshoots, vlogs en interviews. Respect hoor.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen