Peter R. de Vries: ‘Ik versprak me over SBS’

De onthulling van Peter R. de Vries dat hij in gesprek is met John de Mol over een overstap naar SBS 6 was een slip of the tongue. Dat vertelde hij woensdagavond in RTL Boulevard. Een dag eerder vroeg Peter van der Vorst aan zijn Boulevard-collega’s wie er al gepolst was voor een overstap naar SBS 6, waarna De Vries verraste met zijn onthulling. Ditmaal vroeg Van der Vorst aan zijn collega’s wanneer ze voor het laatst een blunder maakten. De Vries: “Nou, gisteren nog.

Hij doelde op zijn onthulling. “Dat ik eigenlijk verklapte, me versprak, dat ik met John gesproken had. Daar maakte jij vervolgens een running gag van, waarna ik de hele avond door alle media gebeld ben.”

De Vries heeft jarenlang bij SBS 6 gewerkt. Het was het hoogtepunt van zijn tv-carrière, vooral de uitzending van Peter R. de Vries, misdaadverslaggever met Joran van der Sloot.

De meest bekeken SBS 6-uitzending ooit staat nog altijd op naam van De Vries. De uitzending met Van der Sloot was goed voor meer dan 7 miljoen kijkers.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen