Paul van Liempt na RTL-debacle weer volop bij BNR

Paul van Liempt is na zijn RTL Z-debacle weer volop te horen bij BNR Nieuwsradio. Hij is sinds november al te horen met een interviewprogramma over bedrijfsovernames en daar komt nu het programma BNR Juridische Zaken bij. Dat heeft de zender laten weten. Van Liempt verruilde zijn dagelijkse ochtendshow bij BNR in 2015 voor RTL Z, maar zijn talkshow Van Liempt Live flopte genadeloos. Op het dieptepunt scoorde het programma slechts 0,0 procent marktaandeel.

Gelukkig voor Van Liempt mag hij weer volop aan de slag bij BNR nu zijn tv-carrière is mislukt. Bij BNR Juridische Zaken, elke dinsdagmiddag van 15.30 tot 16.00 uur op de radio, volgt hij Ronald Olsthoorn op, die het tijd vond voor nieuwe uitdagingen.

BNR Juridische Zaken belicht de actualiteit vanuit een juridische invalshoek, zoals de ontwikkelingen met de wet DBA, Europese privacywetgeving en de grote strafzaken rond Geert Wilders en Willem Holleeder.

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich: “BNR Juridische Zaken is al vele jaren een vaste waarde in onze programmering. We merken dat het programma zowel binnen als buiten de juridische wereld erg goed wordt beluisterd. Met Paul van Liempt krijgt Juridische Zaken een presentator die als geen ander informatie boven water kan krijgen. De advocaat van de radio. Ik zie uit naar nog vele seizoenen Juridische Zaken met Paul van Liempt.”

BNR-presentator Paul van Liempt: “Ik verheug me er op om voor het prachtige station BNR Nieuwsradio een parel van een programma te mogen voortzetten. In BNR Juridische Zaken komt alles aan bod wat de rechtsstaat zo belangrijk en boeiend maakt.

BNR Juridische Zaken is met een weekbereik van 80.000 luisteraars een zeer goed beluisterd programma en wordt gesponsord door DAS, aldus de zender.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen