Oude BBC-series als Allo ‘Allo! naar tv-zender ONS

De nostalgische televisiezender ONS, dat voorheen NostalgieNet heette, heeft een groot pakket aan BBC-programma’s aangekocht. Deze comedy’s en andere series zijn vanaf komend voorjaar te zien. Dat heeft het station laten weten. ONS denkt dat het zich met deze deal ‘nog steviger als nostalgische televisiezender waar herbeleven voorop staat profileert’. “Programma’s als Are you being served? zijn hiermee binnenkort weer te zien op de Nederlandse televisie“, aldus een woordvoerder.

Een andere zeer bekende titel die gekocht is, is ‘Allo ‘Allo! met het overbekende typetje René Artois (gespeeld door de onlangs overleden Gorden Kaye).

Maar ook bekende dramaseries als The Onedin Line uit de jaren 70, de politieserie Dalziel & Pascoe en de klassieker James Herriot (ook bekend onder de titel All Creatures Great and Small) zullen dit jaar weer te zien zijn bij ONS.

ONS is sinds september 2015 te zien op de Nederlandse televisie. Het kanaal is een voortzetting van de nostalgische zender NostalgieNet en onderscheidt zich met programma’s die terugkijken op vroeger, amusement uit vervlogen tijden, speelfilms en series zoals Medisch Centrum West, Dad’s Army en Bonanza.

ONS is onder andere te ontvangen op kanaal 50 in het basispakket van Ziggo. Ook bij alle andere providers in Nederland is ONS in het pakket opgenomen.

Foto: BBC

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen