Ontmaskeraar Victor Mids gewond na imiteren truc

Vlogger Robert van Bekkum heeft zichzelf verwond tijdens het imiteren van een truc uit het NPO 1-programma Mindf*ck met Victor Mids. Hij heeft een deel van zijn lip opengehaald met een scheermesje. Dat bekent hij op YouTube. Na elke aflevering van Mindf*ck onthult Van Bekkum welke geheimen er schuilgaan achter de trucs van Mids. Zo heeft hij onder meer de recente trucs met Enzo Knol en Wendy van Dijk uitgelegd. Na zaterdag waagde hij zich ook aan de scheermestruc.

In de afgelopen Mindf*ck was te zien hoe Mids losse scheermesjes ‘opat’ en ze daarna aaneengerijgd met een touwtje weer uit zijn mond trok. Van Bekkum weet wel hoe Mids dat doet.

Van Bekkum deelt het geheim van de scheermestruc in een nieuwe vlog, maar de opnames verliepen aanvankelijk niet helemaal zoals gepland. “Nogmaals: het is heel gevaarlijk. Ik heb me zelf ook opengehaald. Kijk maar, er zit zelfs nog wat bloed aan het kopje. Maar op deze manier kun je het zelf ook doen.”

Tip: doe het niet met scheermessen, ga niet oefenen met scheermessen. Scheermessen zijn echt heel scherp. Ik heb ook echt wel een bloedlip gehad doordat ik onvoorzichtig was.”

Foto: YouTube

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen