Monique Smit wordt presentatrice bij Telegraaf VNDG

Monique Smit gaat aan de slag als presentatrice voor Telegraaf VNDG, het nieuwe videoplatform van de krant. Ze gaat items presenteren voor Privé VNDG, samen met onder meer Maarten Steendam en Mark Sloof van Toor. Dat heeft TMG vandaag bekendgemaakt. Telegraaf VNDG wordt op 1 mei gelanceerd als een compleet nieuwe videoplatform met content op het gebied van nieuws, sport en entertainment die overal te bekijken is. Abonnees kunnen gratis de premium-items bekijken.

Telegraaf VNDG biedt straks nieuwsbulletins, voetbal- en hockeysamenvattingen maar ook diverse programma’s waaronder ‘Estavana in het echt – het verhaal achter de sportvrouw’, ‘Dagboek van een Minnares’ en ‘Van den Heuvel haalt recht’.

De programma’s worden gepresenteerd door herkenbare en vertrouwde Telegraaf-gezichten en nieuwe gezichten. Het nieuws wordt onder andere gebracht door Pim Sedee en Wilson Boldewijn, die eerder bij RTL te zien waren.

Vanaf het startmoment op 1 mei zijn nieuwsbulletins en een aantal programma’s te bekijken. Gaandeweg wordt het aanbod steeds verder uitgebreid door steeds meer video’s en programma’s toe te voegen.

Foto: TMG

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen