Monique Smit wordt presentatrice bij Telegraaf VNDG

Geplaatst op Tue 18 Apr 2017 om 14:02

Monique Smit gaat aan de slag als presentatrice voor Telegraaf VNDG, het nieuwe videoplatform van de krant. Ze gaat items presenteren voor Privé VNDG, samen met onder meer Maarten Steendam en Mark Sloof van Toor. Dat heeft TMG vandaag bekendgemaakt. Telegraaf VNDG wordt op 1 mei gelanceerd als een compleet nieuwe videoplatform met content op het gebied van nieuws, sport en entertainment die overal te bekijken is. Abonnees kunnen gratis de premium-items bekijken.

Telegraaf VNDG biedt straks nieuwsbulletins, voetbal- en hockeysamenvattingen maar ook diverse programma’s waaronder ‘Estavana in het echt – het verhaal achter de sportvrouw’, ‘Dagboek van een Minnares’ en ‘Van den Heuvel haalt recht’.

De programma’s worden gepresenteerd door herkenbare en vertrouwde Telegraaf-gezichten en nieuwe gezichten. Het nieuws wordt onder andere gebracht door Pim Sedee en Wilson Boldewijn, die eerder bij RTL te zien waren.

Vanaf het startmoment op 1 mei zijn nieuwsbulletins en een aantal programma’s te bekijken. Gaandeweg wordt het aanbod steeds verder uitgebreid door steeds meer video’s en programma’s toe te voegen.

Foto: TMG
7 Reacties op “Monique Smit wordt presentatrice bij Telegraaf VNDG”


 1. Daan

  Telegraaf VNDG – is een platvorm wat is gemaakt door Talpa.
  Is dit ook de reden dat John de Mol de Telegraaf wil kopen?

 2. Oja

  Dat is toch dat kind wat nog geen ei kan bakken,sterkte!!

 3. Ria Roompot

  Kon niks. Kan niks. Zal nooit iets kunnen.

 4. Jubbetje

  Als die er eenmaal haar tanden er in zet………

 5. Marly van der velden Lover

  Ook wel iets voor Nicolette van dam, zei doet ook de hele dag niets

 6. dummy

  HAha wat een humor. dit is precies wat er an de hand is. De telegraaf houdt Nederland dom en doet dat met identieke presentatoren.

 7. HansrZ

  Zal ze Katinka Polderman een liedje laten zingen.? Die is “gek” op Volendams zanggeweld, vooral op het Zusje van Jan Smit…..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.